Είστε εδώ

Τώρα: Παρουσιάστηκε στον Εισαγγελέα ο Μπόμπολας και κατεβαίνει Κύπρο.Διαφορετική τροπή παίρνει η υπόθεση

Όπως έγραφε το the faq σχεδόν αποκλειστικά ( αλλά και η Kontranews ), η υπόθεση της δίωξης του Λεωνίδα Μπόμπολα στην Κύπρο έχει πολλά σημεία που μπορεί να αντρέψουν την αρχική εικόνα όπως διαμορφώθηκε από τις δικαστικές εξελίξεις στη Μεγαλόνησο. Και με τεράστιο ενδιαφέρον για τη μαχη κατά κυκλωμάτων στην Ελλάδα.
Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Μπόμπολας, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις εισαγγελικές αρχές στην Αθήνα, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του Μιχάλη Δημητρακόπουλο.
Ο πρόεδρος της εταιρείας Helector Λεωνίδας Μπόμπολας, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις κυπριακές αρχές, παρουσιάστηκε στο Εφετείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών μαζί με αστυνομικούς του τμήματος αναζητήσεων της Ασφάλειας, όπου θα πραγματοποιηθεί δακτυλοσκόπηση και φωτογράφιση. Στη συνέχεια θα οδηγηθεί εκ νέου στο Εφετείο.
Από το πρωί στην Κύπρο τα τοπικά μέσα περίμεναν εξελίξεις στο θέμα της υπόθεσης του κ. Μπόμπολα. Χαρακτηριστικό είναι δημοσίευμα της ιστοσελίδας politis-news, το οποίο αναφέρει:
“Στην Κύπρο αναμένονται σήμερα το απόγευμα οι Λεωνίδας Μπόμπολας της εταιρείας Helector και Θεοφάνης Λώλος Διευθυντής της Enviroplan, για να καταθέσουν για τις διερευνώμενες υποθέσεις των ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης.”
Έχει σημασία ότι ο Λ Μπόμπολας παρουσιάστηκε προτού παραδοθεί στις ελληνικές Αρχές το διεθνές ένταλμα…

One thought on “Τώρα: Παρουσιάστηκε στον Εισαγγελέα ο Μπόμπολας και κατεβαίνει Κύπρο.Διαφορετική τροπή παίρνει η υπόθεση

  1. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *