Είστε εδώ

“Σενάριο” Βγενόπουλου για Μπόμπολα … Τι θα κάνει η Δικαιοσύνη;

Απαγόρευση εξόδου για 60 ημέρες απο τη χώρα επέβαλε η Εισαγγελία στον Λεων. Μπόμπολα. Αυτο σημαίνει οτι ΔΕΝ εκδίδεται στην Κύπρο για τους 2 επόμενους μηνες ( τουλάχιστον). Ο ιδιος θεωρεί ( και θα επιχειρήσει να πείσει νομικά τις Αρχές ) οτι κάποια απο τα αδικήματα τα τέλεσε εδω και άρα πρεπει να δικαστεί γι αυτα στην Ελλάδα. Άγνωστο παραμένει αν ο συνήγορός του θα υποβάλλει και αίτημα να αναλάβει τον φάκελό του η κ Τσατανη …
Το σενάριο αυτό (Βγενόπουλου…)προβλέπει να προσφύγει στο Συμβούλιο Εφετών για να μην υλοποιηθεί η έκδοσή του και να του τεθούν περιοριστικοί όροι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει όλα τα ένδικα μέσα προκειμένου να μην εμφανιστεί στην Κύπρο, τακτική η οποία ακολουθήθηκε και από τον Βγενόπουλο.
Μάλιστα όταν αποφασίστηκε να ανακριθεί ο Βγενόπουλος από Κύπριους ανακριτές αντί να εξεταστεί το αίτημά του τυπικά από τον εισαγγελέα δικαστικής συνδρομής, οδηγήθηκε παρατύπως στο Συμβούλιο Εφετών με αποτέλεσμα να καθυστερήσει επί μήνες.
Θυμίζουμε ότι ο Μπόμπολας κατηγορείται για συνομωσία και διάπραξη κακουργημάτων, χρηματισμό δημοσίου λειτουργού και αδικήματα διαφθοράς και ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος, σε μια υπόθεση που αφορά τη λειτουργία του χώρου εναπόθεσης σκουπιδιών, ΧΥΤΑ ΠΑΦΟΥ τον οποίο διαχειρίζεται εταιρία της οποίας μέτοχος είναι ο Λεωνίδας Μπόμπολας.
Το the faq είχε από την αρχή αυτής της υπόθεσης, επισημάνει ότι μπορεί να αναδειχθεί σε καταλύτη μεγάλων ανατροπών γενικότερα, στην Ελλάδα αλλά και την Κύπρο. Μεταξύ άλλων και στον τομέα της Δικαιοσύνης!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *