Είστε εδώ
Home > FAQ news > Τελικά εκπροσώπησε η Μαρέβα τη ΝΔ στην ενθρόνιση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής; Ελπιδοφόρος: “Η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη, εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως της Ελλάδος” (vid)

Τελικά εκπροσώπησε η Μαρέβα τη ΝΔ στην ενθρόνιση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής; Ελπιδοφόρος: “Η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη, εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως της Ελλάδος” (vid)

Για “χυδαία επίθεση” έκανε λόγο ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ( Ραδιόφωνο Πρώτου Θέματος ) αναφερόμενος στην παρουσία της Μαρέβας Μητσοτάκη στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής, Ελπιδοφόρου, και στα σχόλια ότι η ΝΔ εκπροσωπήθηκε σε από την συζυγό του.   «Η σύζυγός μου γνωρίζεται προσωπικά με τον κ. Ελπιδοφόρο” είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης  και πρόσθεσε πως “η ΝΔ δεν είχε επίσημη εκπροσώπηση στην τελετή ενθρόνισης”.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, όπως ακούγεται στο σχετικό ηχητικό απόσπασμα,  προσφώνησε τη Μαρέβα Μητσοτάκη κατά την τελετή λέγοντας χαρακτηριστικά: “Κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη, εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως της Ελλάδος”…

Άρα ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή ο … Αρχιεπίσκοπος Αμερικής;Θα είχε ενδιαφέρον μα μας διευκρινίσουν από τη ΝΔ…

Να θυμίσουμε πως ο Κ. Μητσοτάκης είπε κι άλλα “ωραία”, όπως ότι “η γυναίκα μου έχει στοχοποιηθεί συστηματικά και αυτό ήταν η πιο χυδαία εκδοχή ενός συστήματος εξουσίας το οποίο με αυτό τον τρόπο παραβίασε όλους τους άγραφους κάνονες της πολιτικής αντιπαράθεσης. Ήταν προσωπική προσκεκλημένη του νέου Αρχιεπισκόπου και δεν εκπροσώπησε τη ΝΔ ή εμένα”.

Δείτε την προσφώνηση του Αρχιεπίσκοπου μετά το 1:05:27:

Leave a Reply

Top