Είστε εδώ
Home > FAQ news > Σκληρή απάντηση του Μ.Καλογήρου στη ΝΔ: Από τη “σκευωρία” για την πρωτόδικη καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη ως την “σκευωρία” για τη Novartis, μόνος στόχος η παρέμβαση στη δικαιοσύνη

Σκληρή απάντηση του Μ.Καλογήρου στη ΝΔ: Από τη “σκευωρία” για την πρωτόδικη καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη ως την “σκευωρία” για τη Novartis, μόνος στόχος η παρέμβαση στη δικαιοσύνη

Με αφορμή ανακοίνωση του κόμματος της αντιπολίτευσης για την υπόθεση Novartis, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία, καταγγέλλοντας ότι “επιτίθεται για δεύτερη ημέρα στην δικαιοσύνη” με μόνο στόχο τη δημιουργία κλίματος και την ευθεία παρέμβαση στη δικαιοσύνη”.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός δήλωσε:

«Η ΝΔ για δεύτερη μέρα επιτίθεται κατά της Δικαιοσύνης, αποκαλύπτοντας ποια είναι η αντίληψή της για το κράτος δικαίου και την ανεξαρτησία του θεσμού.

Από τη “σκευωρία” για την πρωτόδικη καταδίκη στελέχους της για την πράξη της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής, επανήλθε στη “σκευωρία” της Novartis, με αφορμή πειθαρχικές διώξεις που έχουν τεθεί στο αρχείο των δικαστικών λειτουργών που χειρίζονται την υπόθεση.

Το μόνο στο οποίο αποσκοπεί είναι η δημιουργία κλίματος και η ευθεία παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Μάταια όμως, διότι αυτή ενεργεί ανεξάρτητη και απερίσπαστη, όσο και αν αυτό ενοχλεί την αξιωματική αντιπολίτευση.»

Νωρίτερα από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Ν.Δ. κάλεσε χθες την κυβέρνηση να απαντήσει αν η κ. Τουλουπάκη που χειρίζεται την υπόθεση της Novartis ελέγχεται για τους χειρισμούς της, ύστερα από καταγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελέα κ. Αγγελή. Αντί απάντησης, αργά χθες τη νύχτα, η κυβέρνηση έκανε γνωστό μέσω του Α.Π.Ε. ότι η καταγγελία του κ. Αγγελή τέθηκε στο αρχείο, πριν καν διερευνηθεί.

Ας καταλάβουν επιτέλους στο Μαξίμου ότι οι μεθοδεύσεις τους δεν μπορούν πια να κρυφτούν όσο κι αν επιχειρούν να τις συγκαλύψουν. Η σκευωρία που έστησαν ακόμη και κατά δύο πρώην πρωθυπουργών θα αποκαλυφθεί με κάθε λεπτομέρεια και όσοι τη σχεδίασαν θα λογοδοτήσουν».

Leave a Reply

one × 3 =

Top