Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Βόμβα” Βορίδη στην ΕΡΤ σε ερώτημα “εάν δεν επαληθευτούν οι προβλέψεις Μητσοτάκη για εκκωφαντική ήττα ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, τι θα γίνει στη ΝΔ…” (vid)

“Βόμβα” Βορίδη στην ΕΡΤ σε ερώτημα “εάν δεν επαληθευτούν οι προβλέψεις Μητσοτάκη για εκκωφαντική ήττα ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, τι θα γίνει στη ΝΔ…” (vid)

Μάκης Βοριδης: “Να είμαστε συνεννοημένοι: Το δημοψήφισμα το κερδίζεις ή το χανεις με μία ψήφο”!

“Βόμβα” πέταξε ο Μάκης Βορίδης στην βραδινή εκπομπή της ΕΡΤ “Η Επόμενη Μέρα” όταν στην επισήμανση του Σεραφείμ Κοτρώτσου ότι στελέχη της ΝΔ όπως η Νίκη Τζαβέλλα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Μακάριος Λαζαριδης επέμεναν οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα χασει στις ευρωεκλογες με εκκωφαντική ηττα, και εαν αυτο αντιστροφα σημαίνει πως “έαν η εκκωφαντικη ήττα και εκλογική συντριβη του ΣΥΡΙΖΑ που έχει προβλέψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν επαληθευτεί, αυτο σημαίνει ότι θα φυγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Τι κάνει, σημαίνει οτι φευγει από τη ΝΔ” ο Κυρ Μητσοτακης;” ο κ. Βορίδης απάντησε : “Να είμαστε συνεννοημένοι: Το δημοψήφισμα το κερδίζεις ή το χάνεις με μία ψήφο” αφήνοντας ανοιχτό το “ενδεχομενο” ακόμα και μιας τέτοιας εξέλιξης…

“Ωπ, ωπ, ωπ” … μονολογησε ο Νίκος Παππάς, δίπλα του! “Εδω θα μείνουμε”…

(στο 47ο λεπτό)

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

One thought on ““Βόμβα” Βορίδη στην ΕΡΤ σε ερώτημα “εάν δεν επαληθευτούν οι προβλέψεις Μητσοτάκη για εκκωφαντική ήττα ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, τι θα γίνει στη ΝΔ…” (vid)

Leave a Reply

8 + 1 =

Top