Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Στα “μαύρα πανιά” ο Κυριάκος και η ΝΔ: Έρχεται “τσουνάμι” δημοσκοπήσεων που δείχνουν κλείσιμο της ψαλίδας

Στα “μαύρα πανιά” ο Κυριάκος και η ΝΔ: Έρχεται “τσουνάμι” δημοσκοπήσεων που δείχνουν κλείσιμο της ψαλίδας

Πέντε νέες δημοσκοπήσεις αναμένεται να έρθουν μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα που ολοκληρώνεται η προεκλογική περίοδος εν όψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου.

Όπως αναφέρει το enimerosi24.gr, οι τρεις θα βγουν το Σαββατοκύριακο στις Κυριακάτικες εφημερίδες (συμπεριλαμβανομένων και των φύλλων του Σαββάτου), ενώ οι άλλες δυο, χρονικά, τοποθετούνται στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και θα βγουν από τηλεοπτικούς σταθμούς.

Κοινός παρονομαστής όλων ειναι το κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, με τη μικρότερη διαφορά να κυμαίνεται στις 4 μονάδες και τη μεγαλύτερη πέριξ των 10 μονάδων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές όλες δίνουν τον ΣΥΡΙΖΑ με διπλό μπροστά, δηλαδή μεταξύ 20% εως 23% και τη ΝΔ από 27% εως 34%.

(σχόλιο thefaq: μαζεύεται, φαίνεται, το “αφήγημα” περί “περιπάτου” και ξεκαθαρης ήττας του ΣΥΡΙΖΑ και κατεβαίνει σιγά σιγά ο πήχης φτάνοντας μέχρι και στη “μία ψήφο” που είπε προχθές ο Μάκης Βορίδης…)

Leave a Reply

Top