Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Βατερλό” της ΝΔ στην επιχείρηση “σκευωρία Novartis”! ΣΥΡΙΖΑ: Αντί να ψάχνουν πώς θα μπαλώσουν την ομολογία της Novartis, ας απαντήσουν στο απλό: Οι γιατροί ή οι υπουργοί καθόριζαν τις τιμές των φαρμάκων;…

“Βατερλό” της ΝΔ στην επιχείρηση “σκευωρία Novartis”! ΣΥΡΙΖΑ: Αντί να ψάχνουν πώς θα μπαλώσουν την ομολογία της Novartis, ας απαντήσουν στο απλό: Οι γιατροί ή οι υπουργοί καθόριζαν τις τιμές των φαρμάκων;…

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση σε όσα σημείωσαν νωρίτερα πηγές της ΝΔ σχετικά με την επίσημη μετάφραση του εξωδικαστικού συμβιβασμού ΗΠΑ – Νovartis.

«Η ΝΔ μέσω “πηγών της” για άλλη μια φορά επιχειρεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Αντί όμως να ψάχνουν πώς θα μπαλώσουν την ομολογία της Novartis, ας απαντήσουν στο εξής απλό:

Όταν στον συμβιβασμό της η Novartis παραδέχεται επί λέξει, βάσει της επίσημης μετάφρασης, πως προέβη σε πρακτικές διαφθοράς “προκειμένου να επηρεαστούν πράξεις και αποφάσεις της εν λόγω κυβέρνησης”, πώς είναι δυνατόν η ΝΔ να ισχυρίζεται ότι αυτό αφορά γιατρούς;», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του, τονίζοντας επίσης:

«Εκτός εάν, για να καλύψει το σκάνδαλο, ο κ. Μητσοτάκης θα φτάσει στο σημείο να ισχυριστεί πως οι γιατροί και όχι οι υπουργοί και τα μέλη της κυβέρνησης Σαμαρά με τις αποφάσεις τους καθόριζαν τις τιμές των φαρμάκων της Novartis.

Καλό θα ήταν ο κ. Μητσοτάκης να σταματήσει να αυτογελοιοποιείται και να παραδεχτεί, έστω και τώρα, το διεθνών πλέον διαστάσεων σκάνδαλο της κυβέρνησης Σαμαρά».

One thought on ““Βατερλό” της ΝΔ στην επιχείρηση “σκευωρία Novartis”! ΣΥΡΙΖΑ: Αντί να ψάχνουν πώς θα μπαλώσουν την ομολογία της Novartis, ας απαντήσουν στο απλό: Οι γιατροί ή οι υπουργοί καθόριζαν τις τιμές των φαρμάκων;…

  1. Έξω από το υπουργείο υγείας, είναι ο κουλουράς και μια καθαρίστρια. Αυτοί οι δύο διαμόρφωναν τις τιμές των φαρμάκων!!! Ήταν ο σύνδεσμος του “αλλοδαπού αξιωματούχου” και της Novartis!!! Ο κύριος Θανάσης (κουλουράς) και η κυρία Ιουλία (καθαρίστρια)……….Ξέρουν πολλά…….

Leave a Reply

nine + six =

Top