Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > “Τι είναι αυτό κ.Δημητριάδη; Παλιά μου τέχνη κόσκινο όπως τότε με το ΚΕΕΛΠΝΟ;”: Απασφάλισε ο Πολάκης με την δέσμευση 11 εκ. για “επικοινωνία και ενημέρωση των πολιτών”

“Τι είναι αυτό κ.Δημητριάδη; Παλιά μου τέχνη κόσκινο όπως τότε με το ΚΕΕΛΠΝΟ;”: Απασφάλισε ο Πολάκης με την δέσμευση 11 εκ. για “επικοινωνία και ενημέρωση των πολιτών”

Σε μία οργισμένη ανάρτηση με αφορμή την απόφαση για δέσμευση 11 εκ. ευρώ για δαπάνες “επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών για τον κορονοϊό” προχώρησε ο Παύλος Πολάκης:

“ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ;;;
Παλιά μου τέχνη κόσκινο όπως τοτε με το ΚΕΕΛΠΝΟ ;;;
11 εκατομμύρια για δαπάνες επικοινωνιακής εκστρατείας για τον κορωναιο;;;;
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!! ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ!!!
Εκτός αν όλο το ποσό θα πάει σε φυλλάδια και εκτυπώσεις για την ενημέρωση του κοινού.. ΘΑ μας το στέλνετε στο σπίτι δηλαδή με κούριερ;;;;Αφού κυκλοφορούν ελάχιστοι στο δρόμο”

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

One thought on ““Τι είναι αυτό κ.Δημητριάδη; Παλιά μου τέχνη κόσκινο όπως τότε με το ΚΕΕΛΠΝΟ;”: Απασφάλισε ο Πολάκης με την δέσμευση 11 εκ. για “επικοινωνία και ενημέρωση των πολιτών”

Leave a Reply

5 × 3 =

Top