Είστε εδώ
Home > FAQ news > Συνεχίζει να τους “ξεσκονίζει” ο Πολάκης: “Λεφτόδεντρο” λέει δεν έχουμε αλλά από “κλεφτόδεντρα” φυτείες ολόκληρες!

Συνεχίζει να τους “ξεσκονίζει” ο Πολάκης: “Λεφτόδεντρο” λέει δεν έχουμε αλλά από “κλεφτόδεντρα” φυτείες ολόκληρες!

“Πληρωμένη” απάντηση στις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή την αισχροκέρδεια στις μάσκες που προμηθεύονται τα νοσοκομεία έδωσε με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

Έχοντας στηλιτεύσει ήδη την δέσμευση 11 εκ.ευρώ για “επικοινωνία και ενημέρωση” ως “παλιά τους τέχνη κόσκινο, πως τοτε με το ΚΕΕΛΠΝΟ” σε προηγούμενη ανάρτησή του, ο Παύλος Πολάκης ξεκίνησε τη νέα του ανάρτηση γράφοντας “Παλιά μου τέχνη κόσκινο 2”:

“Παλιά μου τέχνη κόσκινο νούμερο 2:
Η 6η υπε (φωτό 1,2)προμηθεύεται μάσκες υψηλής προστασίας (FFP3) με τιμή 16,4 ευρώ συν ΦΠΑ) όταν ένα μήνα πριν (φωτό 3) οι μάσκες αυτές έκαναν 6,5 ευρώ!!!!( και όταν το πανεπιστημιακό Ιωαννίνων προμηθεύτηκε πριν λίγο καιρό μάσκα FFP2 με 5 ευρώ συν ΦΠΑ για την Ογκολογική κλινική ,φωτό 4-5)
Στην αναμπουμπούλα κάποιοι χορεύουν με τους παλιούς σκοπούς .Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ !!! ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!
«Λεφτοδεντρο» λέει δεν έχουμε,αλλά από «κλεφτόδεντρα» φυτείες ολόκληρες!!!!”

One thought on “Συνεχίζει να τους “ξεσκονίζει” ο Πολάκης: “Λεφτόδεντρο” λέει δεν έχουμε αλλά από “κλεφτόδεντρα” φυτείες ολόκληρες!

Leave a Reply

Top