Είστε εδώ
Home > FAQ news > Χτυπάει “καμπανάκι” ο Τσίπρας στον Μητσοτάκη: Αν επιμείνει σε ημίμετρα θα έχουμε έκρηξη ύφεσης και ανεργίας και οι κόποι του λαού θα πάνε στράφι

Χτυπάει “καμπανάκι” ο Τσίπρας στον Μητσοτάκη: Αν επιμείνει σε ημίμετρα θα έχουμε έκρηξη ύφεσης και ανεργίας και οι κόποι του λαού θα πάνε στράφι

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επεσήμανε την ανάγκη στήριξης της δημόσιας υγείας στην τοποθέτησή του στην τηλεδιάσκεψη της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, εκφράζοντας παράλληλα τους φόβους του για επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης της χώρας.

«Αυτό που προέχει τούτη την ώρα είναι η προστασία της υγείας των πολιτών. Να ενισχυθεί το ΕΣΥ, να προσληφθούν άμεσα νοσηλευτές και γιατροί, να αυξηθούν οι κλίνες εντατικής θεραπείας», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έκανε λόγο και για τη στάση του κόμματος σε αυτή τη δύσκολη περίοδο:

«Θα σταθούμε αρωγοί με εποικοδομητικές προτάσεις στη μάχη για τη προστασία της ζωής, αλλά και αυστηροί κριτές στο βαθμό που δεν υλοποιούνται αποτελεσματικά μέτρα από τη κυβέρνηση για τη στήριξη της δημόσιας υγείας», επεσήμανε ο πρόεδρος του κόμματος.

Όσο για την οικονομία, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι: «Τα πράγματα δυστυχώς είναι ακόμη πιο δυσάρεστα. Η χώρα μας είναι ουραγός στη Ευρώπη σε μέτρα στήριξης της οικονομίας, ενώ ταυτόχρονα υιοθετεί πλήρως ένα μοντέλο εργασιακής ανασφάλειας, απολύσεων και μισών μισθών. Αν επιμείνουν σε ημίμετρα και δε λάβουν γενναία οριζόντια μέτρα, πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε έκρηξη της υφεσης και της ανεργίας και οι κόποι του λαού μας θα πάνε στράφι».

πηγή: documentonews.gr

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top