Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Όταν ο άτυπος σύμβουλος του Αδ Γεωργιάδη και άλλων Υπουργών Υγείας επιβεβαίωνε τη στενή σχέση με τον Φρουζή! “Δεν μειώνουμε τις τιμές των φαρμάκων στην Ελλάδα γιατι έτσι θα μειώνονταν και σε άλλες 16 χώρες” (vid)

Όταν ο άτυπος σύμβουλος του Αδ Γεωργιάδη και άλλων Υπουργών Υγείας επιβεβαίωνε τη στενή σχέση με τον Φρουζή! “Δεν μειώνουμε τις τιμές των φαρμάκων στην Ελλάδα γιατι έτσι θα μειώνονταν και σε άλλες 16 χώρες” (vid)

Κυνική ομολογία: “Εδω σε αυτο το διάγραμμα το έχω δανειστεί απο τον κ Φρουζή. Η Ελλάδα είναι χώρα αναφοράς σε 16 άλλες χώρες ως προς την διαμόρφωση των τιμων των φαρμάκων και εάν μια Παρασκευή αποφασίσουμε την μείωση της τιμής ενός φαρμάκου, δεν μειώνουμε την τιμή απλά εδώ αλλά και σε άλλες 16 χώρες…”

Σε ένα αποκαλυπτικό βίντεο που έφερε στο φως ο δημοσιογραφος Γ Χριστοφορίδης, ο Νίκος Μανιαδάκης φαίνεται σε ομιλία του να επιβεβαιώνει την στενή σχέση του με τον Mr Novartis Κων Φρουζή, την ίδια μαλιστα περίοδο που ήταν άμισθος και άτυπος σύμβουλος των Υπ Υγείας ( αναμεσά τους και ο Αδ Γεωργιαδης ) στην πολιτική του φαρμάκου και κατά συνέπεια στην διαμόρφωση της τιμής των φαρμάκων..

“Τι λέει, σήμερα, ο Μανιαδάκης; Οτι συνέβαλε στη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης (1ο-2ο μνημόνιο).Οτι ωφέλησε τον ελληνικό λαό.Ωραία… Τώρα,δείτε τον (2011) να επιχειρηματολογεί ως μέγας υπερασπιστής των φαρμακευτικών εταιρειών.Πάντα σε συνεργασία με τον Φρουζή! #Novartis_Gate” γράφει χαρακτηριστικά στην αναρτηση του Γ Χριστοφορίδης

One thought on “Όταν ο άτυπος σύμβουλος του Αδ Γεωργιάδη και άλλων Υπουργών Υγείας επιβεβαίωνε τη στενή σχέση με τον Φρουζή! “Δεν μειώνουμε τις τιμές των φαρμάκων στην Ελλάδα γιατι έτσι θα μειώνονταν και σε άλλες 16 χώρες” (vid)

Leave a Reply

Top