Είστε εδώ
Home > FAQ news > Η μάζωξη των 5 “καραμανλικών” που βάζει φωτιές στην κεντροδεξιά!

Η μάζωξη των 5 “καραμανλικών” που βάζει φωτιές στην κεντροδεξιά!

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές 5 “καραμανλογενείς” πρώην βουλευτές της ΝΔ συναντήθηκαν στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής και συζήτησαν διεξοδικά την πολιτική κατάσταση όπως διαμορφώνεται υπό το πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων αλλά και της εκλογικής χρονιάς που ανατέλλει το 2019 με μια σειρα διαδοχικών εκλογικών αναμετρήσεων και αφετηρία τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές.

Στη “φιλική” όπως διαρρέουν κύκλοι, συνάντηση, συμμετείχαν ο πρώην κυβερνητικός εκπροσωπος και υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, ο Χρήστος Ζώης, ο πρώην υπουργός Χρ. Μαρκογιαννάκης, ο πρώην ΥΠΕΘΑ επί κυβερνησεων Κωστα Καραμανλή Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος και ο πρώην υπουργός και εκ των “λοχαγών” του Καραμανλή Σάββας Τσιτουρίδης, που είναι από εκείνους που πρότειναν το 1997 τον πρώην Πρωθυπουργό για την ηγεσία της ΝΔ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η συνάντηση κράτησε αρκετες ώρες και οι “5” συζήτησαν σε έκταση την κατάσταση του τόπου, ενώ εξέφρασαν την ανησυχία τους – σύμφωνα με τις ιδιες πηγές – για την πορεία της χώρας και των θεσμών της .

One thought on “Η μάζωξη των 5 “καραμανλικών” που βάζει φωτιές στην κεντροδεξιά!

  1. Μιλαμε για κορυφαιες πολιτικες προσωπικοτητες. Μια μυρωδια ναφθαλινης απο που να ερχεται;;;

Leave a Reply

Top