Είστε εδώ
Home > FAQ the opinion > Η Παπαλάμπραινα αποκαλύπτει: Έτοιμος να πάρει (πάλι) το δρόμο της “εξορίας” ο Κυριάκος!

Η Παπαλάμπραινα αποκαλύπτει: Έτοιμος να πάρει (πάλι) το δρόμο της “εξορίας” ο Κυριάκος!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αντέχει, όπως ο ίδιος δήλωσε στη συνεδρίαση των τομεαρχών του κόμματός του. Νιώθει να μην έχει θέση στην Ελλάδα της επόμενης μέρας.

«Να αφήσουμε επιτέλους πίσω μας -να το πούμε ξεκάθαρα, να μη το φοβηθούμε- το μοντέλο της κρατικοδίαιτης διαπλεκόμενης επιχειρηματικότητας που δημιουργεί πλούτο για τους λίγους σε βάρος των εργαζόμενων και του κοινωνικού συνόλου. Κάποιοι στο παρελθόν φόρτωσαν τα δικά τους φέσια στις πλάτες των εργαζόμενων, των τραπεζών, των φορολογούμενων, διατηρώντας ανέπαφη την προσωπική τους περιουσία. Θα το ξαναπώ και σήμερα: Δεν έχουν θέση στην Ελλάδα της επόμενης μέρας» είπε ο Κυριάκος, προαναγγέλλοντας προφανώς -τι όχι;- την απομάκρυνσή του από τη χώρα.

Όπως φαίνεται ο κ. Μητσοτάκης δεν νιώθει να έχει πια θέση κοντά μας. Κοντά σε μας στων οποίων τις πλάτες φορτώθηκαν τα βάρη από τα φέσια. Μαλλον σκέφτεται να πάρει τη σύζυγό του, την αδελφή του, Ντόρα, κι ένα κουτί… σοκολατάκια και να μας εγκαταλείψει για τόπο μακρινό.

Δεν χωρούν στο αύριο της χώρας τα θαλασσοδάνεια της Ν.Δ. που θα αποπληρωθούν… μόλις σβήσει ο ήλιος. Δεν χωρούν τα… δωράκια της Siemens. Τα δάνεια του «Κήρυκα Χανίων». Η… υγιής επιχειρηματικότητα των offshore της Μαρέβας. Μόνο το ακίνητο του Βολταίρου θα χωρούσε, αλλά αυτό δυστυχώς βρίσκεται από χρόνια στο Παρίσι.

Όλοι ξέρουμε, άλλωστε, ότι η οικογένεια Μητσοτάκη έχει περισσότερους από… 12 (άντε 11) τέτοιους λόγους να επικαλεστεί.

Λέτε αυτά να κατάλαβε κι ο Κυριάκος και σε μια κρίση ειλικρίνειας ενώπιον των τομεαρχών του να αποφάσισε να μας αφήσει μόνους;

ΥΓ.: Από τη δήλωσή του μοναδικό αγκάθι αυτό το «τα δικά ΤΟΥΣ φέσια», αλλά -δε βαριέσαι- είμαστε μεγαλόκαρδοι, μαλάκες δεν είμαστε.

Παπαλάμπραινα

Πηγή: left.gr

Leave a Reply

Top