Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > (Ούτε τα προσχήματα…) Εκπομπή στο webtv των “Παραπολιτικών” θα κάνει ο Άδωνις

(Ούτε τα προσχήματα…) Εκπομπή στο webtv των “Παραπολιτικών” θα κάνει ο Άδωνις

Πριν από όχι και τόσο πολύ καιρό, ο Αντιπρόεδρος-προσωπική επιλογή Μητσοτάκη ανακοίνωσε ότι σταματάει τις τηλεπωλήσεις μετά το σάλο που είχε ξεσπάσει με τα “θαυματουργά” νανογιλέκα που προωθούσε μέσα από τις εκπομπές του.

Φαίνεται, όμως, ότι δεν μπόρεσε να μείνει για πολύ μακριά από κάμερες ο Άδωνις Γεωργιάδης, και μετά από μία σχετικά αποτυχημένη προσπάθεια live streaming μέσα από τη σελίδα του στο facebook (αποτυχημένη λόγω της ποιότητας της εικόνας που δεν επέτρεπε στα πλήθη των θαυμαστών του να “απολαύσουν” την εκπομπή του) ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στα πλατό για να σχολιάζει την επικαιρότητα (το αν θα πουλάει παράλληλα βιβλία ή νανοσορτσάκια περιμένουμε να το δούμε).

Αυτό που έχει ενδιαφέρον στην περίπτωση αυτή είναι ότι η επιστροφή του Άδωνι γίνεται αυτή τη φορά σε ιντερνετικά πλατό, αλλά όχι όπου να ‘ναι, αλλά σε αυτά του διαδικτυακού καναλιού της εφημερίδας “Παραπολιτικά“, τα οποία αναφέρουν σε δημοσίευμά τους πως «ο γνωστός πολιτικός σχολιάζει καθημερινά, με τον δικό του μοναδικό τρόπο την επικαιρότητα…» αλλά και πως θα πρόκειται «για την πιο ενδιαφέρουσα διαδικτυακή εκπομπή που έγινε ποτέ».

Έτσι, όπως φαίνεται ΝΔ και “Παραπολιτικά” θα έχουν πλέον συνεργασία με τον Αντιπρόεδρο του Κυριάκου να εμφανίζεται καθημερινά, προφανώς για να προβάλλει τις θέσεις (;) του κόμματος μέσα από το ιντερνετικό κανάλι ενός δημοσιογραφικού οργανισμού, ενώ οι λεπτομέρειες της συνεργασίας, όπως π.χ. το αν θα αμείβεται ο κ.Γεωργιάδης ή θα πληρώνει διαφημιστικό χρόνο στα “Παραπολιτικά”, παραμένουν προς το παρόν άγνωστες.

Πηγή: koutipandoras.gr

Leave a Reply

Top