Είστε εδώ

Επίσημα σύμβουλος στο Εργατικό κόμμα ο Βαρουφάκης.Μαζί του ο Paul Mason που “αποχωρεί” από τη δημοσιογραφία

Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Τζέρεμυ Κόρμπιν, ο αριστεριστής και φανατικός πολέμιος του Μερκελικού δόγματος της λιτότητας στην Ευρωζώνη, νέος πρόεδρος του κόμματος των Εργατικών στη Μεγάλη Βρετανία. Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Islington Tribune ο Τζέρεμι Κόρρμπιν μίλησε για τη συνεργασία του με τον κ. Βαρουφάκη λόγω της εμπειρίας του στην Ευρώπη. Είπε σχετικά: «Νομίζω ότι ο τρόπος που μεταχειρίζονται την Ελλάδα είναι τρομερός και ότι πρέπει να τους βοηθήσουμε. Δεν είμαστε στην Ευρωζώνη αλλά είναι θέμα αντίληψης το πως μπορεί κάποιος να επιβάλει περικοπές στο δρόμο για την ευημερία ενώ αυτό που στην πραγματικότητα πρέπει να κάνει είναι να διευρύνει τις δυνατότητες για την ευημερία.
var-6
Ο κ. Κόρμπιν είπε ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας θα συμβουλεύει το Εργατικό Κόμμα «έως ένα βαθμό» και αποκάλυψε ότι ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με τον σκιώδη Καγκελάριο για θέματα της οικονομίας.
Η είδηση ήλθε την ώρα που ο πρώην δημοσιογράφος του Channel 4 και υπέρμαχος κατά της πολιτικής της λιτότητας Paul Mason, ανακοίνωσε την ένταξη του στο Εργατικό κόμμα.
Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε την αποχώρηση του απ’ το τηλεοπτικό σταθμό ως μέρος ενός σχεδίου «να εργαστώ για λίγο έξω απ’ το πλαίσιο» που καθορίζει το κανάλι.
Mason Var
Ο κ. Βαρουφάκης, όπως σημειώνει η Telegraph, είναι μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στην ελληνική πολιτική σκηνή καθώς ηγήθηκε της προσπάθειας απόρριψης του σχεδίου μίας ακόμη ευρωπαϊκής διάσωσης που απαιτούσε περισσότερη λιτότητα στο αποκορύφωμα των χρηματοδοτικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η χώρα.
Το thefaq έχει ήδη γράψει ότι ο πρωην ΥπΟικ εκτιμούσε και εμπιστευόταν βαθιά τον Paul Mason, σε αντίθεση με τον Hugo Dixon τον οποίο αντιμετώπιζε πάντα επιφυλακτικά ως προς τις ” πηγές του”…

Μια σκέψη στο “Επίσημα σύμβουλος στο Εργατικό κόμμα ο Βαρουφάκης.Μαζί του ο Paul Mason που “αποχωρεί” από τη δημοσιογραφία

  1. Τζουτζούριασα! Πάει το χάσαμε το Asset μας…
    Να πάρει ο Paul ο Mason και τη Νατάσα Γιάμαλη μαζί του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *