Είστε εδώ

Έκτακτη είδηση: Ανακρίνεται η … γάτα Ιμαλαίων!Όλες οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Τελικώς βρέθηκε η γάτα των Ιμαλαϊων να περιφέρεται πέριξ του Μεγάρου Μουσικήςαφηγήσεις περιστατικών που η ίδια βίωσε κατά το παρελθόν αλλά δεν είχαν δεί ποτέ το φώς της δημοσιότητας και με λόγια πού ούτε ο γνωστός κοριός της ΕΥΠ δεν είχε καταγράψει. Ας βάλουμε όμως μία σειρά στο κουβάρι των αποκαλύψεων που είμαστε σίγουροι ότι θα αφήσει εμβρόντητο το Πανελλήνιο, και μία διευκρίνηση η γάτα έχει όνομα λέγεται Δημοκρατία (καμμία σχέση με την γάτα Πατούλη).
Η γάτα Δημοκρατία δηλώνει παρούσα από την πρώτη συνάντηση, έχει ακούσει τον γνωστό εκδότη μετά τις ευρωεκλογές να ζητά επιμόνως συνάντηση ώστε το συγκρότημα για άλλη μία φορά να πρωταγωνιστεί στις πολιτικές εξελίξεις. Χρόνια ολόκληρα κατηύθυναν και διευθύναν τα πράγματα και νέμονταν όλες τις πλευρές της εξουσίας. Άλλωστε όπως αφελώς αναφέρει και το δημοσίευμα, “διαχρονικά διαβεβαιώνουν πολιτικοί όλων των κυβερνήσεων που έχουν συναντηθεί με τον εκδότη, ο ίδιος δεν ζητεί ποτέ τίποτα.
«Δέχομαι αιτήματα, δεν καταθέτω αιτήματα» απαντούσε απότομα σε όποιον τολμούσε να τον ρωτήσει αν έχει κάποιο συγκεκριμένο αίτημα να μεταφέρει στον εκάστοτε πολιτικό που θα συναντούσε”.
Η γάτα θυμήθηκε επίσης όταν ο φύλακας της έγνεψε να περάσει απέναντι από τον Εθνικό Κήπο και να έλθει στην αυλή του Μεγάρου και συνέπεσε με την απογευματινή επίσκεψη του γνωστού εκδότη στο Μέγαρο Μαξίμου από την πίσω πόρτα επί κυβερνήσεως Γεωργίου Παπανδρέου. Η γάτα ήταν απόλυτα κατηγορηματική δεν κατέγραφε ο εκδότης αιτήματα του Παπανδρέου, αντίθετα ζητούσε την διαμεσολάβηση του Πρωθυπουργού στις Τράπεζες για την έκδοση ομολογιακών δανείων που το συγκρότημα αιτούνταν χωρίς να καλύπτει τα πιστωτικά κριτήρια.
Η γάτα Δημοκρατία άκουσε τον Παπανδρέου να λέει πώς τολμάτε να μου ζητάτε κάτι τέτοιο? σε ανάλογη περίπτωση την εποχή που ζούσε ο Ανδρέας δεν θα τολμούσατε να ψελίσετε το αίτημα σας.
Η αντίδραση ήταν σοκαριστική ακόμη και για την γάτα όπως η ίδια δηλώνει. Ενα μακρόσυρτο χαχανητό του εκδότη και μία φωνή από βαθειά να λέει ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!!!!
Είναι αλήθεια πως με την οικονομική κρίση η γάτα ομολόγησε οτι έπαυσε να τρώει SILVER & GOLD και είχε συμβιβαστεί στην κατανάλωση ακόμα και WHISKAS για απλά γατιά. Η γάτα καταλάβαινε τον πόνο του εκδότη οι κρατικές διαφημήσεις είχαν μειωθεί οπότε έπρεπε να συμβιβαστεί σε νέες πρακτικές. Τώρα κατάλαβε η γάτα γιατί ο εκδότης πλέον δεν κατέγραφε αιτήματα άλλων αλλά προέβαλλε μόνο τα δικά του. Η αλήθεια είναι ότι με τις προηγούμενες κυβερνήσεις όλοι συμπόνεσαν μαζί του και πίεζαν τις ΔΕΚΟ και τους Οργανισμούς του Δημοσίου να του δίνουν πάντα το μεγάλο μερίδιο των κρατικών διαφημίσεων.
Η γάτα ήταν παρούσα και στην συνάντηση με τον Σαμαρά όταν έτρωγε το σνάκ της στο FRIDAYS του Κολωνακίου, εκεί ο εκδότης για να πείσει το δίκαιο των αιτημάτων του και ότι θα τηρήσει την συμφωνία στήριξης της ΝΔ, συνείσφερε ακόμα και με την οικογενειακή συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του Σαμαρά.
Ένα θέμα που είχε στοιχίσει διαχρονικά στην Οικογένεια. Δεν πέρασαν δυόμισυ χρόνια από την εκλογή του γιού του ως βουλευτή και οι μετρήσεις έδειχναν τον καταποντισμό της ΝΔ (σε αντίθεση με τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζονταν τότε στα έντυπα του συγκροτήματος και έδειχναν τη ΝΔ πρώτο κόμμα ή με ελάχιστη διαφορά, λόγω τήρησης των δεσμεύσεων με Σαμαρά).
Η γάτα Δημοκρατία βρέθηκε φιλοξενούμενη στο σπίτι της συνάντησης όπου ο εκδότης πίστευε ότι ο Πρωθυπουργός της ριζοσπαστικής αριστεράς δεν διαφέρει από τους υπόλοιπους αστούς πρωθυπουργούς και είτε με το καλό είτε εκβιαστικά θα αποσπούσε αυτό που ήθελε. Η γάτα ομολογεί ότι παρά τους εκβιασμούς και τις πιέσεις του εκδότη που το τελευταίο διάστημα η ένταση τους ξεπερνούσε κάθε προηγούμενο, ο Πρωθυπουργός ατάραχος του απάντησε ότι στο όνομα της Δημοκρατίας θα αποκαταστήσει τις αδικίες του συστήματος και θα ζητήσει την λειτουργία των καναλιών με εγκεκριμένες άδειες από το Ελληνικό Δημόσιο. Ο πρωθυπουργός θύμισε στον εκδότη ότι έχουμε πάρει το μάθημα μας από τους χειρισμούς του παρελθόντος όπως η προπαγάνδα της κλωνοποιημένης DOLLY, τα θέματα του βασικού Μετόχου, όταν η διαπλεκόμενη μπουρζουαζία της ΕΕ, οδηγούσε με αποφάσεις στημένων επιτροπών στην ανάκληση ενός καθόλα συνταγματικού νόμου που είχε εκπονήσει ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Η Δημοκρατία αυτή την φορά δεν κοιμάται του πρόσταξε και του ζήτησε να αποχωρήσει της συνάντησης…! Η γάτα ακούγοντας το ονομά της σήκωσε το κεφάλι της, άνοιξε τα πελώρια μάτια της και ευτυχισμένη γουργούριζε ότι πλέον η Ελλάδα έχει αφεντικό που μπορεί να την φιλοξενήσει για πάντα.
Beneli

Μια σκέψη στο “Έκτακτη είδηση: Ανακρίνεται η … γάτα Ιμαλαίων!Όλες οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *