Είστε εδώ

Yπάρχει ένας Έλληνας νικητής στα Όσκαρ!

Η 88η τελετή των Όσκαρ αποτελεί πια παρελθόν και αν όλοι συζητάνε ότι επιτέλους ο Leonardo DiCaprio έφυγε επιτέλους με ένα χρυσό αγαλματίδιο, αλλού είναι τα καλά τα νέα – τουλάχιστον για την Ελλάδα. Έχουμε νικητή! Πρόκειται για τον φωτογράφο Μιχάλη Παλαιοδήμο ο οποίος και βραβεύτηκε για την ταινία μικρού μήκους Stutterer.
Αν και τα γραφεία στοιχημάτων έδειχναν την ταινία σαν outsider, τελικά κατάφερε να κερδίσει και ο Έλληνας φωτογράφος να ανέβει στο βάθρο από το οποίο πριν είχε παρελάσει όλη η αφρόκρεμα του Hollywood.

Όπως έχει αναφέρει ο Παλαιοδήμος σε συνέντευξη του στο popaganda.gr, πρόκειται για μια ταινία η οποία δημιουργήθηκε από το μεράκι μιας παρέας, χωρίς κάποια μεγάλη εξωτερική χρηματοδότηση. “Ήμασταν απλά πέντε φίλοι που μαζευτήκαμε και τη φτιάξαμε, indie film making στα καλύτερα του. Κάναμε τα περισσότερα πράγματα μόνοι μας κι αυτό ήταν το πιο δύσκολο γιατί παράλληλα κάναμε δουλειές που πλήρωναν για να βγάλουμε το ψωμί μας. Από την άλλη μάθαμε πάρα πολλά πράγματα κι αυτό θα είναι χρήσιμο για το μέλλον” ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το μπράβο είναι λίγο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *