Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Εκδήλωση της Ριζοσπαστικής Αριστερής Κίνησης με Ραγκούση – Χαρίτση στο Παλαιό Φάληρο για το προοδευτικό μέτωπο

Εκδήλωση της Ριζοσπαστικής Αριστερής Κίνησης με Ραγκούση – Χαρίτση στο Παλαιό Φάληρο για το προοδευτικό μέτωπο

Η απλή αναλογική θα φέρει μια καινούρια πραγματικότητα στην Αυτοδιοίκηση. Η επικείμενη εφαρμογή της θα διευκολύνει την εμβάθυνση της Δημοκρατίας, την ενδυνάμωση του ρόλου της Αυτοδιοίκησης και την αντιμετώπιση χρόνιων παθογενειών του θεσμού. Στο πλαίσιο αυτό, με κριτήριο την πραγματική αλλαγή του τρόπου που αντιλαμβανόμαστε την πόλη και τις ζωές μας, απαιτείται η όσο το δυνατόν ευρύτερη συσπείρωση και συνεννόηση προοδευτικών & δημοκρατικών δυνάμεων.

Η Δημοτική Κίνηση «ΡΑΚ Παλαιού Φαλήρου» αντιλαμβανόμενη την ανάγκη για ουσιαστικό γόνιμο και προωθητικό πολιτικό προβληματισμό ανοιχτό στις προοδευτικά τοποθετημένες δυνάμεις και με βασικό ζητούμενο την ενεργή συμμετοχή της κοινωνίας, διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Σύγχρονη Προοδευτική Πρόταση στην Αυτοδιοίκηση: Για την πόλη και τις ζωές μας» την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, στις 7:30μμ, στην Κεντρική Αίθουσα του Δημαρχείου της πόλης.

Πηγή: rak-pfalirou.gr

Leave a Reply

10 + eighteen =

Top