Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Δεν θα ψηφίσω ποτέ πρόταση μομφής” ξεκαθαρίζει ο Παπαχριστόπουλος: “Θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών και θα παραδώσω την έδρα μου” (vid)

“Δεν θα ψηφίσω ποτέ πρόταση μομφής” ξεκαθαρίζει ο Παπαχριστόπουλος: “Θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών και θα παραδώσω την έδρα μου” (vid)

«Θα ψηφίσω την συμφωνία των Πρεσπών και μόλις ψηφίσω θα παραδώσω την έδρα μου» δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος πριν λίγο στην εκπομπή της ΕΡΤ “Η Επόμενη Μέρα”.

“Λάδι στο μύλο της διαπλοκής δεν ρίχνω ούτε σταγόνα” υποστήριξε προσθέτοντας ότι “ξέρω ποιοι άνθρωποι δίνουν αγώνα να αποφύγουν κάτι και ζητάνε από την πρώτη μέρα εκλογές”.

“Δεν θα ψηφίσω ποτέ πρόταση μομφής και θα ψηφίσω πρόταση εμπιστοσύνης” ανέφερε μεταξύ άλλων. Την άποψή μου υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών την έχω πει ευθαρσώς από την αρχή και είμαι έτοιμος να δεχθώ και τις επιπτώσεις πρόσθεσε εξηγώντας παράλληλα ότι δεν έχει κανένα βουλευτικό προνόμιο, αμάξια, αστυνομικούς κ.α. Με συμβολαιογραφική πράξη όταν έρθει η ώρα θα δώσω τα 3.500 της βουλευτικής αποζημίωσης μου στην “Σχεδία”.

Πηγή: avgi.gr (Kατ. Μπρ.)

Leave a Reply

Top