Είστε εδώ

Αποκάλυψη: Από που προέρχεται η μονταρισμένη φωτό της ΕΡΤ. Τα μίσθαρνα όργανα της “επιτροπης αλήθειας” Σαμαρά, στο επιτελείο Κυριάκου.

Πρόκειται για τη γνωστή έμμισθη ( και χρυσοπληρωμένη από την καταχρεωμένη ΝΔ ), ομάδα της “επιτροπής αλήθειας”, ένα άτυπο όργανο του οποίου τα μέλη και την ηγεσία δεν μάθαμε ποτέ επίσημα, που είχε συσταθεί επί εποχής Αντωνη Σαμαρά, στα “υπόγεια” της Συγγρού και είχε ως μοναδικό στόχο να εξαπολύει προβοκατόρικες επιθέσεις, παραποιημένη πληροφόρηση και “κίτρινα δημοσιεύματα”, κατά των πολιτικών αντιπάλων του Μεσσήνιου τότε προέδρου της ΝΔ. Διακρίθηκε ιδιαίτερα για την … ικανότητά της στο … μοντάζ εικόνων, δηλώσεων, ηχητικών αποπασμάτων και γι αυτό πήρε και το προσωνύμιο ” μονταζιέρα ” !!!
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, δύο από τα πιο βασικά του στελέχη, έχουν ενταχθεί στο επιτελείο του νέου προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, και βρίσκονται πίσω από μια σειρά δραστηριοτήτων από τότε που ανέλαβε τα ηνία ο Κυριάκος στο κόμμα. Εκτός από το τρολάρισμα λογαριασμών, πολιτικών αντιπάλων, αλλά και αντιπάλων ΜΜΕ που “ενοχλούν” με δημοσιεύματα τόσο τον νυν όσο και το περιβάλλον του τέως προέδρου της ΝΔ, πληροδφορίες τους φέρουν να έχουν ανάμιξη στην “ρατσιστική” προσπάθεια προβοκάτσιας κατά της πρωτοβουλίας της ΕΡΤ και του ΑΠΕ, να συστήσουν αραβόφωνο δελτίο ενημέρωσης στην τηλεόραση… . Βέβαια δεν είναι σίγουρο αν, εφόσον αυτή η πληροφορία επαληθευθεί, αυτό είναι εισ γνώσιν του επιτελείου του προέδρου της ΝΔ, αλλά και του ιδίου.
Δείτε λοιπόν την φωτογραφία που κυκλοφόρησαν θέλοντας να πείσουν τους Έλληνες ότι δήθεν η κυβερνηση έβγαλε δελτίο ειδήσεων με …μπούργκα!Πήραν την φωτογραφία φασίστες προβοκάτορες ή εύπιστοι bloggers που την θεώρησαν πραγματική και άρχισε το πανηγύρι.
Φυσικά κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ψάξει εάν η φωτογραφία που κυκλοφόρησε από οργάνωση έμμισθων του Μητσοτάκη ήταν γνήσια. Και μετατράπηκαν σε φερέφωνα της χρυσοπληρωμένης προπαγάνδας.
Δείτε λοιπόν από που προήλθε πραγματικά η μονταρισμένη φωτογραφία.
20160326121910
Πηγή: olympia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *