Είστε εδώ

Βόμβα:Τιμολόγια διαπλοκής της ΝΔ με το κύκλωμα των φερόμενων ως εκβιαστών την Τρίτη στη Βουλή

Ως γνωστόν στη δημοσιογραφία υπάρχει ο κανόνας της ” χρυσής εφεδρείας “ όπως υπενθύμισε πρόσφατα η … γάτα Ιμαλαίων. Παρά τις στενές σχέσεις με τον ΔΟΛ, φαίνεται ότι η ΝΔ και ο εκπρόσωπός της Γιώργος Κουμουτσάκος, δεν το θυμήθηκαν όταν έσπευσαν να  “απειλήσουν” με αγωγές την Όλγα Γεροβασίλή ( και όχι το Έθνος και τον Μπόμπολα που αποκάλυψαν τους διαλόγους Μουσσά-Κουμουτσάκου. Γιατί άραγε; Κάνει τσιζ εκεί;;;). Έτσι το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού επανήλθε άμεσα με ανακοίνωση, όπου κάνει λόγο για … “γνωστά τιμολόγια ύψους 18.000 ευρώ από τη ΝΔ προς το Μουσσά, αλλά και για … “άγνωστα”, που καλεί τον Κουμουτσάκο να τα παρουσιάσει, προτού, προφανώς , παρουσιαστούν την Τρίτη στη Βουλή … Με ανακοίνωσή – απάντηση στην αγωγή Κουμουτσάκου, το γρ Τύπου του Μαξίμου, συστήνει στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο «μαζί με την αγωγή που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει κατά της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, η οποία έπραξε το αυτονόητο ζητώντας εξηγήσεις, να προσκομίσει και όλα τα τιμολόγια – τόσο αυτά που έχουν δημοσιευθεί όσο και αυτά που δεν έχουν δημοσιευθεί – και αφορούν τις έμμισθες σχέσεις της ΝΔ με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των εκβιαστών».
Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι «εδώ και ένα περίπου μήνα η ηγεσία της ΝΔ παριστάνει τον «κινέζο» στο μπαράζ των δημοσιευμάτων που αποκαλύπτουν την έμμισθη σχέση του κόμματος με τους κατηγορούμενους για εκβιασμούς κ.κ. Μουσά και Μαυρίκο» και καταλήγει:
«Τα τιμολόγια των 18.000 μηνιαίως από το λογιστήριο της ΝΔ, έχουν δημοσιευθεί. Εξηγήσεις δεν δόθηκαν».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, φαίνεται να είχε στενές σχέσεις με τον 50χρονο δημοσιογράφο Τ. Μουσσά, ο οποίος κατηγορείται ως βασικός πρωταγωνιστής στην υπόθεση εκβιασμών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι ο Μουσσάς είχε συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον εκπρόσωπο της ΝΔ, οι οποίες έχουν καταγραφεί από τον κοριό της ΕΛ.ΑΣ. έως και δύο 24ωρα πριν από τις συλλήψεις των κατηγορούμενων για το κύκλωμα εκβιασμών.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το κλίμα μεταξύ τους είναι φιλικό και οι συνομιλίες τους αφορούν σε ενημέρωση που του δίνει ο δημοσιογράφος για δημοσιεύματα και την επικαιρότητα. Από διαλόγους προκύπτει όι ο Μουσσάς διεκδικεί ρόλο… επικοινωνιολόγου του εκπρόσωπου Τύπου της Συγγρού αφού συχνά του δίνει οδηγίες, και μάλιστα επιτακτικά, τόσο για τις δηλώσεις που πρέπει να κανει όσο και για τη διαχείριση των εσωκομματικών θεμάτων της ΝΔ.
Χαρακτηριστικό δείγμα των συνομιλιών τους αποτελεί το εξής απόσπασμα: “Εσύ, από την ώρα που πάτησες στα πόδια σου, εκτινάσσεσαι. Προσπάθησαν να σε σταματήσουν. Δεν σταματιέται αγόρι μου ο πύραυλος. Ο πύραυλος Κουμουτσάκος έχει εξαπολυθεί. Δεν γυρνάει πίσω τώρα”, φέρεται να λέει ο Μουσσάς στον εκπρόσωπο της ΝΔ.

Μια σκέψη στο “Βόμβα:Τιμολόγια διαπλοκής της ΝΔ με το κύκλωμα των φερόμενων ως εκβιαστών την Τρίτη στη Βουλή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *