Είστε εδώ

Έθνος και Παραπολιτικά αποκαλύπτουν “καυτούς” διαλόγους Χρ Λαζαρίδη και Κουμουτσάκου, με τη φερόμενη ως “σπείρα εκβιαστών”

Μετά τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, alter ego του Αντ Σαμαρά,( που διαβεβαίωνε πριν έναν μήνα μέσω του newsit.gr ότι δεν είχε καμμία σχέση με τους φερόμενους ως εκβιαστές δημοσιογράφους ), άλλο ένα υψηλόβαθμο στέλεχος, του Κυρ Μητσοτάκη αυτή την φορά,, ο Γ Κουμουτσάκος, φαίνεται ότι διατηρούσε σχέσεις με φερόμενο ως βασικό μέλος σπείρας των εκβιαστών. Στις συνομιλίες με τον “υπό κράτηση” δημοσιογράφο, που φέρει στην επιφάνεια η εφημερίδα Έθνος, ο Μουσσάς φαίνεται ότι στηρίζει με νύχια και με δόντια τον Κουμουτσάκο, αποκαλώντας τον μάλιστα «πύραυλο»!!
Ο Κουμουτσάκος με την σειρά του απαντώντας στο «Έθνος» που αποκαλύπτει τους διαλόγους, υποστηρίζει ότι «οι συνομιλίες ήταν άκρως τυπικές, όπως με όλους τους δημοσιογράφους»!!
Χθες η εφημερίδα Παραπολιτικά αποκάλυψε ότι, όχι μόνον είχε σχέσεις αλλά διαβεβαίωνε κιόλας τον εγκέφαλο της σπείρας των εκβιαστών ότι «Ο Τσίπρας έχει τελειώσει»!! Και ότι, ” έρχεται πισω ο … Σαμαράς”!
Πηγή: olympia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *