Είστε εδώ
Home > FAQ media > Αναταραχή στην ΕΡΤ! Στον «πάγο» πρόσωπα που ήταν φιλικά σε κόμματα εκτός ΝΔ!

Αναταραχή στην ΕΡΤ! Στον «πάγο» πρόσωπα που ήταν φιλικά σε κόμματα εκτός ΝΔ!

Με μια απόφαση που εκδόθηκε από την ΕΡΤ Α.Ε. τέθηκαν στον «πάγο» σειρά αρχισυντακτών που ήταν κομβικοί στην εταιρεία , ως αποτέλεσμα πολιτικής χροιάς και όχι μόνο.

Εν μέσω…«καύσωνα» αφαιρέθηκε ο τίτλος από πρόσωπα που ήταν φιλικοί σε κόμματα εκτός ΝΔ.  Αξίζει να αναφερθεί το όνομα του Πιέρρου Τζανετάκου γιου του Γιάννη Τζανετάκου που έβαλε «πλάτη» στο κυβερνών κόμμα σε πολύ δύσκολες εποχές και χαίρει διακομματικής εκτίμησης, της Ευγενίας Πασχαλίδη πρώην διευθύντριας ειδήσεων στην προηγούμενη κυβέρνηση με ξεκάθαρο κεντροδεξιό στίγμα και πανεπιστημιακά διπλώματα που όταν την κατηγόρησαν για την ……ομορφιά της προχώρησε σε αγωγές που εκκρεμούν, καθώς και πρόσωπα που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, μπορεί και λόγω της πολυετούς παρουσίας τους στην ΕΡΤ σε δύσκολα πόστα.

Δυο εκ των προσώπων που μπορούν, ενημέρωσαν ήδη υψηλά υστάμενα πρόσωπα, αναφέροντας την εικόνα της εταιρείας όχι σε επίπεδο χαμηλών διευθυντικών στελεχών (Τρουπής, Καφαράκης) που όπως λένε κάποιες πληροφορίες δεν έχουν στοιχειώδεις τίτλους σπουδών, γλωσσών κλπ αλλά σε επίπεδο ηγεσίας (Ζούλας, Γαμπρίτσος κλπ) οι οποίοι έχουν περάσει στα πολιτικά κέντρα ότι έχουν την ευθύνη της εταιρείας.

Στις αρχές Σεπτέμβρη δημιουργείται νέα συνδικαλιστική επιτροπή για τα θέματα της ΕΡΤ σε πολύ ψηλό επίπεδο ενώ η ατυχία κάποιων σχετίζεται με την πληροφορία που θέλει ένα κομβικό διωκόμενο πρόσωπο της ΕΡΤ να έχει ενημερώσει εκτός και από το ΚΙΝΑΑΛ και το μέχρι σήμερα ανύπαρκτο ΕΣΡ λόγω στενής κοινωνικής σχέσης .

Το φθινόπωρο θα είναι πολύ ενδιαφέρον από κάθε άποψη και στον συγκεκριμένο τομέα αφού συνδυάζεται και με την …χολή σοβαρής διοικητικής υπαλλήλου σε νευραλγική θέση για την σημερινή ηγεσία της ΕΡΤ . Τα καλύτερα έρχονται.

πηγές: fantomas.gr, newsbreak.gr

Leave a Reply

one × four =

Top