Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Ανάσανε από ανακούφιση ο Πορτοσάλτε, τελικά η κυβέρνηση δεν είναι κομμουνιστική! Με ρύθμιση του Σαβ/κου άνοιξε μετά από 15 μέρες το beach bar της Μυκόνου που είχε επιβληθεί 2μηνο λουκέτο

Ανάσανε από ανακούφιση ο Πορτοσάλτε, τελικά η κυβέρνηση δεν είναι κομμουνιστική! Με ρύθμιση του Σαβ/κου άνοιξε μετά από 15 μέρες το beach bar της Μυκόνου που είχε επιβληθεί 2μηνο λουκέτο

Μία ρύθμιση που πέρασε μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν αρκετή ώστε το πρόστιμο του δίμηνου λουκέτου για την επιχείρηση της Μυκόνου που παραβίασε τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού να μειωθεί στις 15 ημέρες και πλέον να μπορεί το εν λόγω beach bar να ανοίξει και πάλι.

Υπενθυμίζεται ότι το γνωστό μαγαζί στη Φτελιά της Μυκόνου είχε “φάει” πρόστιμο 20.000 ευρώ και του είχε επιβληθεί λουκέτο δύο μηνών, γιατί δεν τηρήθηκαν τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, με βίντεο που κυκλοφορούσαν και στο διαδίκτυο να δείχνουν ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί οι θαμώνες συνωστίζονταν.

Η ρύθμιση όμως για τον εξορθολογισμό των ποινών που πέρασε μέσα στο Σαββατοκύριακο, επιτρέπει και στην συγκεκριμένη επιχείρηση αντί σε δύο μήνες να ανοίξει πλέον άμεσα κανονικά, αφού έμεινε, υποτίθεται, κλειστή για 15 ημέρες.

Κάπου θα ηρέμησε και ο Άρης Πορτοσάλτε με αυτή την εξέλιξη, αφού το πρόστιμο του δίμηνου λουκέτου στο εν λόγω μαγαζί τον είχαν κάνει τόσο έξαλλο που είχε φτάσει να κατηγορήσει την κυβέρνηση ότι είναι κομμουνιστική.

με πληροφορίες από ethnos.gr

Leave a Reply

19 − nine =

Top