Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Μέχρι και στην ΕΡΤ πήραν στο «ψιλό» τις «χρυσές» ζαρντινιέρες του Μπακογιάννη στο Σύνταγμα: “Καίει το παγκάκι, δεν βοηθάει να καθίσει κάποιος” (vid)

Μέχρι και στην ΕΡΤ πήραν στο «ψιλό» τις «χρυσές» ζαρντινιέρες του Μπακογιάννη στο Σύνταγμα: “Καίει το παγκάκι, δεν βοηθάει να καθίσει κάποιος” (vid)

Μέχρι και στην ΕΡΤ γελάνε με τις καινούριες ζαρντινιέρες που έβαλε ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης στο Σύνταγμα, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων για τον περιβόητο «Μεγάλο Περίπατο».

Οι μέχρι τώρα παρεμβάσεις έχουν προκαλέσει πλήθος σχολίων και αντιδράσεων στον κόσμο που περπατάει και κινείται με αυτοκίνητο στο κέντρο αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα όπου κάποιοι μιλούν με αφορμή το κόστος των συγκεκριμένων ζαρντινιερών που ξεπερνάει τα 5.000 ευρώ ανά τεμάχιο, κάνοντας κάποιους να μιλούν αντί για το Μεγάλο Περίπατο για το Μεγάλο Περίγελο…

Οι αντιδράσεις αυτές επιβεβαιώθηκαν και από το επιτόπιο ρεπορτάζ που έκανε η απεσταλμένη της ΕΡΤ για την εκπομπή «Συνδέσεις».

Οι παρουσιαστές την ρώτησαν «γιατί δεν κάθεται κανένας στο παγκάκι; Είναι φρεσκοβαμμένο;» με την ρεπόρτερ να απαντάει «εγώ πάντως κάθισα γιατί είμαστε εδώ αρκετή ώρα. Καίει το παγκάκι, δεν βοηθάει να καθίσει κάποιος, έχει πάρα πολλή ζέστη στο κέντρο».

Η απάντησή της προκάλεσε γέλια στο πλατό της εκπομπής, με την μία εκ των παρουσιαστών Χρ.Παπασταύρου να λέει γελώντας «που να έρθουν κι οι τουρίστες με τα σορτσάκια να καθίσουν», τον Κ.Λασκαράτο να λέει «είναι για το χειμώνα το παγκάκι» και την ρεπόρτερ να απαντάει κατηγορηματικά «με τίποτα. Είναι για το χειμώνα ή όταν μεγαλώσουν τα δέντρα εδώ και αποκτηθεί φυσική σκιά». O τρίτος παρουσιαστής Κώστας Παπαχλιμίντζος δεν σχολίασε κάτι…

Βίντεο από το altsantiri.gr

One thought on “Μέχρι και στην ΕΡΤ πήραν στο «ψιλό» τις «χρυσές» ζαρντινιέρες του Μπακογιάννη στο Σύνταγμα: “Καίει το παγκάκι, δεν βοηθάει να καθίσει κάποιος” (vid)

  1. Αρκετά με τα αστεία!!! Η κατάσταση είναι τραγική!!! Σε όλα τα επίπεδα!!! Μήπως να τα δούμε πιο σοβαρά;;;

Leave a Reply

three × 3 =

Top