Είστε εδώ
Home > FAQ news > Κούλογλου για Παππά: Η ευθύνη που έχει είναι ότι δεν φαντάστηκε ότι μιλάει με ανθρώπους που μπορεί να χρησιμοποιήσουν παρακρατικές μεθόδους

Κούλογλου για Παππά: Η ευθύνη που έχει είναι ότι δεν φαντάστηκε ότι μιλάει με ανθρώπους που μπορεί να χρησιμοποιήσουν παρακρατικές μεθόδους

Για το ζήτημα του περιβόητου διαλόγου ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά και τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, τοποθετήθηκε σήμερα (Δευτέρα) ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου.

Μιλώντας στο Κανάλι Ένα, ο κ. Κούλογλου δεν δίστασε να πει ότι ο κ. Παππάς «ασφαλώς έχει ευθύνες ή είναι πολύ αφελής».

Μάλιστα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στις ευθύνες του κ. Παππά, δήλωσε πως ο πρώην υπουργός «δεν πήρε τα απαραίτητα μέτρα και δεν συνειδητοποίησε έγκαιρα ότι συνομιλούσε με ανθρώπους που μπορεί να χρησιμοποιήσουν παρακρατικές μεθόδους».

Ωστόσο, ο κ. Κούλογλου τόνισε πως ο κ. Παππάς έχει ευθύνες μόνο σε αυτό το επίπεδο, προσθέτοντας με νόημα πως «μέσα από έναν ορυμαγδό δημοσιευμάτων… οι ευθύνες πήγαν αλλού… σαν να είναι μια παρακρατική ενέργεια».

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Κούλογλου τόνισε ότι δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο κ. Παππάς προέβη σε κάποιον συμβιβασμό, δωροδοκία, εκβιασμό ή συμφωνία με τον επιχειρηματία.

πηγή: efsyn.gr

Leave a Reply

7 + ten =

Top