Είστε εδώ

Υπάρχει … Θέμα ;;;

Γι αυτό έχει τα … νεύρα του, ο Θέμος; Σύμφωνα με πληροφορίες του olympia.gr, ένας εκ των δύο δημοσιογράφων που συνελήφθησαν από τις Αρχές, μαζί με τον εκδότη της Ακρόπολης, με την κατηγορία του εκβιασμού, εισ βάρος ΔΕΚΟ, Τραπεζών και επιχειρηματιών, έχει ” εμπλοκή ” με μεταβίβαση μετοχών εκατομμυρίων μέσω οφσορ που σχετίζονται με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Αυτά ειναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον έναν εκ των συλληφθέντων για την υπόθεση εκβιασμών από εκδότες και δημοσιογράφους.
Ο συγκεκριμένος δημοιογράφος, είχε διοριστεί στο γραφείο τύπου ανώτατου στελέχους της ΝΔ, που μάλιστα προτάθηκε για ανώτατο αξίωμα, ενώ παράλληλα εκτόξευε λάσπη κατά του σημερινού ΠτΔ.
Επίσης φαίνεται να είχε διοριστεί σε επιχειρήσεις δημοσίου ενδιαφέροντος, έμμεσα ή άμεσα.
Υπενθυμίζεται ότι εντυπωσίασε στο κυριακάτικο φύλο, το μένος και το ύφος της επίθεσης κατά του ΣΥΡΙΖΑ, με χαρακτηρισμούς που ξεπερνούσαν κατά πολύ τα όρια της εξύβρισης. Τόσο που αρκετοί παροικούντες την Ιερουσαλήμ, έχοντας κατά νου και τη γενική εικόνα, την παρούσα περίοδο, με εξελίξεις σε πολιτικό, μηντιακό αλλά και … δικαστικό επίπεδο, να … αναρωτιούνται !
Proto Them

One thought on “Υπάρχει … Θέμα ;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *