Είστε εδώ

Δικαίωση του the faq. O Μουσσάς εμπλέκεται στην αγοραπωλησία μετοχών του Πρώτου Θέματος.Σε ποιον ανήκει η off shore που κατέχει το 40% …

Πλήρης δικαίωση του χθεσινοβραδινού ρεπορτάζ με τίτλο “Υπάρχει … Θέμα;” του the faq, που αποκάλυπτε την “εμπλοκή” ενός εκ των συλληφθέντων για την υπόθεση δημοσιογραφικού εκβιασμού ΔΕΚΟ και Τραπεζών, ως μάρτυρα στην υπόθεση “αγοραπωλησίας” μετοχών του Πρώτου Θέματος, μέσω μάλιστα, οφ-σορ, εταιρείας. Μάλιστα αναρωτηθήκαμε αν η ” απώλεια ψυχραιμίας ” του εκδότη του, Θέμου Αναστασιάδη, που έφθασε στο φύλλο της Κυριακής σε ένα ” ακατάληπτο ” οχετό ύβρεων και προσβολών κατά των συμπολιτών μας που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, οφείλεται σε πιθανή καραμπόλα εξέλιξης ” δικής του υπόθεσης “.
Η υπόθεση με τη σύλληψη του Μουσσά για συμμετοχή στο κύκλωμα εκβιασμού δημοσιογράφων σε βάρος Δημοσίων Οργανισμών, Τραπεζών και επιχειρήσεων, βάζει σε κάθε περίπτωση επί τάπητος το ζήτημα σε ποιον ανήκει το 40% της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».. Και μάλιστα είναι αδιανόητο ένα μέσο ενημέρωσης να φέρεται να ανήκει σε μια offshore εταιρία και κανένας να μη γνωρίζει ποιες είναι οι σχέσεις των μετόχων αυτής, με τα όσα δημοσιεύει η εφημερίδα.. Ακόμα βέβαια πιο αδιανόητη και αδικαιολόγητη τουλάχιστον, είναι η στάση της ΕΣΗΕΑ, που παίζει το ρόλο της “τριπλής μαιμούς”. Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν κατάλαβα … τίποτα!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του HOT DOC, ο Αναστάσιος Πάλλης ( “γνωστός” μεταξύ άλλων για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, του ΟΤΕ κτλπ.), κατείχε το 40% της μεγαλύτερης κυριακάτικης εφημερίδας, «Πρώτο Θέμα». Κάποια στιγμή, εμφανίζεται να πουλάει τις μετοχές του στο δημοσιογράφο και εκδότη της οικονομικής εφημερίδας «ΑΞΙΑ», Αντώνη Πίκουλα.
Στο συμφωνητικό της αγοραπωλησίας των μετοχών που φέρει τον τίτλο «DEED OF TRANSFER OF SHARES» ο Πίκουλας φαίνεται να αποκτά 500 μετοχές από τον Αναστάσιο Πάλλη.
Στην εν λόγω συναλλαγή μετοχών, σύμφωνα με την έρευνα του HOT DOC , ο Παναγιώτης Μουσσάς εμφανίζεται ως μάρτυρας μαζί με το Σωτήρη Πίκουλα, συγγενή του εκδότη της εφημερίδας «Αξία» Αντώνη Πίκουλα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναγιώτης Μουσσάς, εμφανιζόταν έως και το Νοέμβριο του 2015 ως σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας «ΑΞΙΑ».
Η συνέχεια του ρεπορτάζ και τα οπτικά ντοκουμέντα, του HOT DOC ( τεύχος 37 ), στο koutipandoras.gr

Μια σκέψη στο “Δικαίωση του the faq. O Μουσσάς εμπλέκεται στην αγοραπωλησία μετοχών του Πρώτου Θέματος.Σε ποιον ανήκει η off shore που κατέχει το 40% …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *