Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > “Ξεσπαθώνει” ο Πολάκης για τη Novartis: Το απόστημα επιτέλους έσπασε – Να δω τώρα που θα βρουν λαγούμι να κρυφτούν

“Ξεσπαθώνει” ο Πολάκης για τη Novartis: Το απόστημα επιτέλους έσπασε – Να δω τώρα που θα βρουν λαγούμι να κρυφτούν

Δικαιωμένος φαίνεται να αισθάνεται ο Παύλος Πολάκης με τις αποκαλύψεις για τα ονόματα πρώην Πρωθυπουργών και Υπουργών που εμπλέκονται στην υπόθεση της Novartis και τη σχετική δικογραφία που όπως όλα δείχνουν παίρνει το δρόμο της για τη Βουλή.

Να δω που θα βρουν λαγούμι να κρυφτούν τώρα οι πρώην Υπουργοί Υγείας και πρώην Πρωθυπουργοί που όπως φαίνεται με καταθέσεις και αποδείξεις χρηματίστηκαν με ποσά εκατομμυρίων ευρώ για τις υπηρεσίες που προσέφεραν με τις αποφάσεις και τις ενέργειές τους για τα υπερκέρδη της εταιρείας και την κλοπή δημόσιου χρήματος” έγραψε ο αν.Υπουργός Υγείας στη σελίδα του στο facebook.

Το γλέντι τώρα αρχίζει, η συνέχεια επί της οθόνης, η νέμεσις έφτασε” τόνισε ο Παύλος Πολάκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

“ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS …..

Να δω που θα βρουν λαγουμι να κρυφτουν τωρα οι πρωην υπουργοι υγειας και πρωην πρωθυπουργοι ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ για τα υπερκερδη της εταιρειας και την κλοπη δημοσιου χρηματος!!!!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ!!!!!

Δυο χρονια τωρα εχουμε δεχθει,ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ενα ανελεητο πολεμο ,λασπης συκοφαντιας ,υποτιμησης ,δολοφονιας χαρακτηρα,προσωπικες απειλες,εκφοβισμους ,απο τα πολιτικα ανθρωπακια αυτα,απο τα μμε ,τα σαιτ και τα τρολ που ταιζαν με κρατικο χρημα ,πιστευοντας οτι θα φοβηθουμε ,οτι θα κανουμε πισω ,οτι θα τα σκεπασουμε ,οτι θα γινουμε σαν αυτους.

ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΕΣΠΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,

ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ….Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΦΤΑΣΕ!!!

ΥΓ.τωρα ,πιστευω, θα καταλαβουν ολοι το παιχνιδι της πατριδοκαπηλειας που πηγε να στηθει με το θεμα των Σκοπιων,ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ 27 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ !!!!

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top