Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Xαίρεται ο Γεωργιάδης που παραγράφονται τα αδικήματα για τη Novartis – Εμφανώς ανήσυχος

Xαίρεται ο Γεωργιάδης που παραγράφονται τα αδικήματα για τη Novartis – Εμφανώς ανήσυχος

Έκδηλη είναι ανησυχία του Άδωνι Γεωργιάδη μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ από την πρώτη στιγμή που είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες για εμπλοκή του Αντώνη Σαμαρά, του Παναγιώτη Πικραμμένου και οκτώ πρώην υπουργών έκανε λόγο στο twitter του περί γελοιοτήτων, δεν αρκέστηκε όμως σ’ αυτό.

Λίγο αργότερα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ενημέρωσε τους ακολούθους του ότι τα αδικήματα της δωροδοκίας και της απιστίας για τα οποία ερευνώνται τα πολιτικά πρόσωπα, έχουν παραγραφεί με βάση τον νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Τι είναι αυτό που κάνει τον κ. Γεωργιάδη να χαίρεται με την παραγραφή των αδικημάτων και γιατί με τέτοια ταχύτητα μας ενημερώνει ότι τα πιθανά κακουργήματα στα οποία εμπλέκονται οκτώ πρώην υπουργοί και δύο πρώην πρωθυπουργοί, έχουν παραγραφεί;

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με  πληροφορίες, η εισαγγελική έρευνα συνεχίζεται από την Εισαγγελία Διαφθοράς και για τα πολιτικά και μη πρόσωπα, όσον αφορά το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Αδίκημα το οποίο δεν εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί ευθύνης υπουργών και είναι αυτό για το οποίο καταδικάστηκε και ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Πηγή: koutipandoras.gr

Leave a Reply

Top