Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Ξεπλένει” Άδωνι το Star με…”αυτοψία” στο σπίτι του! Δεν έκανε ανακαίνιση αφού το πάτωμα παραμένει γδαρμένο άρα…ο μάρτυρας στη δικογραφία Novartis λέει ψέμματα! (vid)

“Ξεπλένει” Άδωνι το Star με…”αυτοψία” στο σπίτι του! Δεν έκανε ανακαίνιση αφού το πάτωμα παραμένει γδαρμένο άρα…ο μάρτυρας στη δικογραφία Novartis λέει ψέμματα! (vid)

Ο μάρτυρας είπε ότι πήρε τα λεφτά για ανακαίνιση, άρα αφού δεν έκανε ανακαίνιση δεν πήρε λεφτά! Αυτό είναι το επιχείρημα που φαίνεται να προτάσσει το δελτίο ειδήσεων του Star που έσπευσε να κάνει “αυτοψία” στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη για να αποδείξει ότι η κατάθεση του προστατευόμενου μάρτυρα “καταρρέει σαν χάρτινος πύργος”.

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας πήρε μια κάμερα και επισκέφτηκε… «ξαφνικά!» το σπίτι του αντιπροέδρου της ΝΔ, αποκαλύπτοντας με περηφάνια ότι «είναι η πρώτη φορά που τηλεοπτική κάμερα μπαίνει στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη όχι για να καταγράψει μια οικογενειακή εκδήλωση αλλά για να κάνει αυτοψία στο εσωτερικό του και να διαπιστώσει αν ισχύουν οι καταγγελίες του προστατευόμενου μάρτυρα, ότι το σπίτι του ανακαινίστηκε με χρήματα που πήρε από τη Novartis».

Τα αποκλειστικά πλάνα περιελάμβαναν κοντινά σε φαγωμένο κάσωμα, τριμμένες γωνίες στους τοίχους, γδαρμένο πάτωμα και κουζίνα (άκουσον-άκουσον) NEOSET δεκαετίας τουλάχιστον, ενώ το ρεπορτάζ-“κόλαφος” πήγε ένα βήμα παραπέρα συγκρίνοντας τα πλάνα με παλιότερα του 2009, τη χρονιά που παντρεύτηκε την Ευγενία Μανωλίδου…

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ-προσωπική επιλογή Κυριάκου δεν παρέλειψε να απειλήσει για άλλη μία φορά το μάρτυρα λέγοντας on camera «να μπει μπροστά μου αυτός που το ‘πε, ότι εγώ πήρα 2 εκατ. ευρώ και θα δείτε τί έχει να γίνει».

Σύμφωνα με την «καυτή» κατάθεση ενός από τους προστατευόμενους μάρτυρες, ο Άδωνις Γεωργιάδης την περίοδο που ήταν υπουργός Υγείας, «Πήρε στο χέρι δύο εκατ. ευρώ όταν εξασφάλισε να πληρωθούν τα 65 εκ. οφειλές στη Novartis. Έγινε σάλος στην αγορά γιατί ο Φρουζής εξασφάλισε τη δική του εταιρία τη Novartis και μέσω μίας συνεργάτιδάς του, ποσά 50 και 70 χιλιάδων για ανακαίνιση σπιτιού σε φάκελο στο Ledra Marriot που δόθηκαν στη γραμματέα του Κατραβά».

Ο μάρτυρας κατέθεσε πως τα 50 και 70 χιλιάδες ευρώ ήταν για «ανακαίνιση». Ανακαίνιση, σύμφωνα με τον Άδωνι αλλά και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του STAR δεν έγινε. Επομένως, σύμφωνα με τη λογική Άδωνι και STAR, τα όσα κατέθεσε ο μάρτυρας δεν έγιναν ποτέ…

Το thefaq πάει το ρεπορτάζ ένα βήμα παραπέρα, αποκαλύπτοντας πρώτο ότι με βάσει την αδώνια λογική (και του Star συνακόλουθα βεβαίως βεβαίως), αποδεικνύεται ότι το παλιό ανέκδοτο τελικά δεν είναι ανέκδοτο αλλά αλήθεια: αφού το μπουζούκι είναι όργανο και ο αστυνομικός είναι επίσης όργανο, ο αστυνομικός είναι μπουζούκι…

Απολαύστε υπεύθυνα την… αυτοψία:

Πηγή: koutipandoras.gr

Leave a Reply

Top