Είστε εδώ

Βροχή οι διαψεύσεις της … “αποκάλυψης” του vima.gr !!!

Θύελλα διαμαρτυριών έχει προκληθεί από πληθώρα ιστοσελίδων, οι οποίες διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι έλαβαν διαφημιστικά κονδύλια από την ΕΥΔΑΠ το 2015. Το ίδιο το δημοσίευμα του “Βήματος” αναφέρει πλήθος διαψεύσεων. Ώς τις 11.00 καταγράφονταν οι εξής:
1. Διάψευση της ιστοσελίδας iefimerida.gr, η οποία διευκρινίζει ότι από την ΕΥΔΑΠ έχει λάβει για διαφήμιση 9.000 ευρώ το 2013, 10.000 ευρώ το 2014 και κανένα ποσό το 2015.
2. Η ιστοσελίδα newmoney.gr διευκρινίζει ότι έχει λάβει από την ΕΥΔΑΠ 4.000 ευρώ για το 2014.
3. Ο Θανάσης Μαυρίδης διευκρίνισε στο vima.gr ότι «το site liberal.gr δεν έχει λάβει ούτε σεντ από την ΕΥΔΑΠ».
4. Με το vima.gr επικοινώνησε και ο Β. Γιακουμής, οποίος δήλωσε «ότι το site egiakoumis.gr έλαβε 4.400 ευρώ το 2013 και τίποτε άλλο».
5. Σε επικοινωνία του με «Το Βήμα» ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Δουράκης τονίζει ότι ούτε αυτός ούτε κάποιο μέλος της οικογένειάς του έλαβε ποτέ χρήματα από την ΕΥΔΑΠ.
Στη Δικαιοσύνη το “Κόκκινο”
6. Τα «Επίκαιρα» διαψεύδουν κατηγορηματικά τη συκοφαντική, ανυπόστατη και υποβολιμαία ανάρτηση της ιστοσελίδας και συνιστούν στους συντάκτες της να είναι προσεκτικότεροι και να διασταυρώνουν τις πληροφορίες τους πριν τις δημοσιεύσουν.
Ο ραδιοσταθμός “105,5 Στο Κόκκινο” με ανάρτησή του δηλώνει ότι «ποτέ δεν διαφημίστηκε η ΕΥΔΑΠ στην ιστοσελίδα του σταθμού, ούτε και στη συχνότητα του ραδιοφώνου». Όπως σημειώνει: «Το μεγαλύτερο ποσό -περίπου 5.000 ευρώ- φέρεται να δίνεται σε site ήδη κατηγορούμενου για την υπόθεση και ακολουθεί, με 4.500 ευρώ μηνιαίως, η δήθεν διαφημιστική δαπάνη στον δικτυακό τόπο stokokkino.gr». Ο σταθμός δηλώνει επίσης ότι “θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, όχι μόνο για την αποκατάσταση της αλήθειας και της αξιοπιστίας του ονόματός του, αλλά και για την καταδίκη των συκοφαντών”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *