Είστε εδώ
Home > FAQ news > Τριτοκοσμικές εικόνες που επιβεβαιώνουν την κυβερνητική αναλγησία με το ΕΣΥ! Ασθενείς covid με πυρετό και πνευμονία μεταφέρονται στη βροχή (vid)

Τριτοκοσμικές εικόνες που επιβεβαιώνουν την κυβερνητική αναλγησία με το ΕΣΥ! Ασθενείς covid με πυρετό και πνευμονία μεταφέρονται στη βροχή (vid)

Ποια «θωράκιση του ΕΣΥ»; Πήγε… περίπατο

Τις δραματικές ώρες που βιώνουν ασθενείς covid και υγειονομικοί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, την ώρα που μεταφέρονται μέσα στη βροχή με πυρετό και πνευμονία, καταγράφει βίντεο – ντοκουμέντο.

Στο νέο οπτικό υλικό που δημοσιοποιήθηκε από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο οι τραυματιοφορείς παραλαμβάνουν ασθενείς που αναπνέουν με δυσκολία και μέσα στη βροχή τους μεταφέρουν διανύοντας μία μεγάλη απόσταση προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του, «δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσει κανείς την τραγική κατάσταση που βιώνουν οι ασθενείς με κορωνοϊό».

«Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης οι ασθενείς με κορωνοϊό, με πυρετό, με πνευμονία μεταφέρονται μέσα στη βροχή για εξετάσεις σε πολύ μεγάλη απόσταση από τους τραυματιοφορείς» περιγράφει ο ίδιος.

Ο Μιχάλης Γιαννάκος σημειώνει επίσης ότι «τον περασμένο χειμώνα επισκέφθηκα μετά από καταγγελίες τον Διοικητή του Νοσοκομείου του ζήτησα να βρει λύση για αυτή τη κατάσταση αλλά τίποτα».

«Θέλω πραγματικά να επισημάνω την ανταπόκριση που έδειξε ο Διοικητής της Υγειονομικής περιφέρειας που παρά τις παρεμβάσεις του η διοίκηση του νοσοκομείου αδιαφορεί» καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

«Δείτε ασθενείς με κορωνοϊό να μεταφέρονται μέσα στη βροχή» καταλήγει ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Πηγή: avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Top