Είστε εδώ
Home > FAQ media > «Την κατάρα μου»! Τα είπε όλα ο Κραουνάκης σε μόλις τρεις λέξεις για τα πρόστιμα των 100 ευρώ (vid)

«Την κατάρα μου»! Τα είπε όλα ο Κραουνάκης σε μόλις τρεις λέξεις για τα πρόστιμα των 100 ευρώ (vid)

Χρειάστηκαν μόλις τρεις λέξεις για να εναντιωθεί ο Σταμάτης Κραουνάκης στα μέτρα της κυβέρνησης που, για ακόμα μία φορά, επιβεβαιώνουν πως λαμβάνονται καθαρά πολιτικά και τιμωρητικά, πατώντας πάνω στους Έλληνες πολίτες.

Για την αντισυνταγματική απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να «τιμωρήσει» τους ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60 ετών, επιβάλλοντάς τους πρόστιμα των 100 ευρώ, τοποθετήθηκε με μια απλή αλλά σκληρή δήλωση ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης.

«Την κατάρα μου, μην με βάλεις να πω κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα.

Ο μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην σχέση του με τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και τους ανθρώπους που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα. «Κάποιοι άνθρωποι από αυτούς που ενεπλάκησαν στις ιστορίες έτυχε να είναι φίλοι μου, όπως ο Κιμούλης. Είχα συναισθηματική σχέση με κάποιους από αυτούς και συνεργασίες κάποτε. Εκείνο το βράδυ που έσκασε το περιστατικό μίλησα μαζί του, αλλά μετά τον έχασα», είπε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην απώλεια του Δημήτρη Λιγνάδη, που έχασε την μητέρα του ενώ βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως και συνέκρινε την περίπτωσή του με αυτή της Μελίνας Μερκούρη. «Η Μελίνα Μερκούρη όταν πέθανε η μάνα της ήταν εξόριστη. Η Χούντα της έδωσε το δικαίωμα να πάει στην κηδεία της μάνας της. Μερικά πράγματα είναι πάνω από την ενοχή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από: newpost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Top