Είστε εδώ

“Τράβηξαν μαχαίρια” Σπίρτζης-Ποτάμι με αφορμή την κόρη του Θεοδωράκη

Ο υπουργός Μεταφορών επιτέθηκε στο Ποτάμι και στον Σταύρο Θεοδωράκη προσωπικά, ζητώντας να μάθει σε ποια θέση βρίσκεται η κόρη του. « Να δούμε τι μετακλητούς έχουν στα γραφεία τους, υπάρχουν πολλοί στενοί συγγενείς στελεχών. Να δούμε επίσης πού είναι η κόρη του κ. Θεοδωράκη και μετά να συζητήσουν, να τελειώνει η πλάκα. Δεν κάνει κακό το Ποτάμι, δεν τους κατηγορώ, αλλά δεν μπορούν να κατηγορούν», υποστήριξε.Παράλληλα, σχολιάζοντας τις αλλαγές διοικήσεων στις συγκοινωνίες ανέφερε: «Μου λένε γιατί άλλαξα τρεις διοικήσεις στις συγκοινωνίες. Την επόμενη μέρα οι δύο ανέλαβαν διευθύνσεις στη ΝΔ και τον τρίτο τον ρώτησαν τρεις φορές αν είναι συγγενής του κ. Μητσοτάκη και ακόμη απάντηση δεν έχω».
Άμεση ήταν η απάντηση από Το Ποτάμι:
Προς τους Κλουζό της κυβέρνησης

Άλλο ένα λάθος διέπραξε το πρωί ο κ.Σπίρτζης (πολύ μικρότερο βέβαια από τα λάθη στα οποία μας έχει συνηθίσει).
Η κόρη του κ. Θεοδωράκη ΔΕΝ είναι μετακλητή υπάλληλος όπως ο ίδιος άφησε να εννοηθεί σε δηλώσεις του.
Και για να είμαστε πιο σαφείς και κατηγορηματικοί κανείς συγγενής κανενός στελέχους του Ποταμιού δεν έχει προσληφθεί σε θέση μετακλητού υπαλλήλου είτε σε βουλευτή είτε στο Ποτάμι. Ή για να τα πούμε και πιο απλά εμείς ΔΕΝ έχουμε προσθέσει συγγενείς μας στην λίστα των δημοσίων υπαλλήλων.
«Ανέκδοτο» χαρακτήρισε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων τις κατηγορίες που εξαπολύει η αντιπολίτευση στην κυβέρνηση σχετικά με τους διορισμούς. «Είναι για γέλια η κριτική από τη Ν.Δ. και το Ποτάμι για τους μετακλητούς», τόνισε ο κ. Σπίρτζης, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις και συνέχισε, λέγοντας: «Όπως και σε όλο τον κόσμο, ο αριθμός έχει μειωθεί και οι αμοιβές επίσης, σε βαθμό τέτοιο που δεν μπορούμε να κάνουμε δουλειά».
Πηγή: kontranews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *