Είστε εδώ

Τους ενοχλεί γιατί, δεν μοιάζει με τις … άλλες !

Βλέπετε η Μπέτυ Μπαζιάνα ΔΕΝ κατάγεται από οικογένεια, με off shore. Με μέλη στο ΔΣ εταιρειών που έγιναν πρωτοσέλιδα. Με λογαριασμούς στη λίστα Λαγκάρντ η την Μπόργιανς. Ούτε φέρει κάποιο “βαρύ” οικογενειακό επώνυμο. Από το libro d oro της μεγαλοαστικής τάξης αυτού του τόπου. Μια απλή καθηγήτρια είναι βρε παιδιά, που δουλεύει ωρομίσθια. Ούτε καν μια διαφημιστική εταιρειούλα δεν κατάφερε να στήσει να μοιράζει καμπάνιες του ΕΣΠΑ και του ΚΕΕΛΠΝΟ! Πως αλλιώς λοιπόν να την … γνωρίσουν τα έντυπα και τα ΜΜΕ αυτού του τόπου; Αποφάσισαν να την … προκαλέσουν. Και επειδή η κ Μπαζιάνα είναι ένας χειραφετημένος και απελευθερωμένος από τα μεγαλοαστικά πρότυπα άνθρωπος, τους απάντησε στην “προπαγάνδα” τους στα … ίσα! «Αν κάποιος θέλει να βάλει εναντίον του συζύγου μου, ας το κάνει απευθείας. Δεν δέχομαι να γίνομαι βορά πολιτικής χυδαιότητας» τονίζει η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα.
Η σύντροφος του πρωθυπουργού, με δηλώσεις της σε κυριακάτικη εφημερίδα, απάντησε με σκληρή γλώσσα στις καταγγελίες, από τον βουλευτή του Ποταμιού, Γιώργο Μαυρωτά, περί δήθεν «φωτογραφικής διάταξης» για την ίδια.
Ο βουλευτής του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη, είχε καταγγείλει πως η κυβέρνηση με “φωτογραφική” διάταξη επιχείρησε – δήθεν – να δώσει στη σύζυγο του Αλέξη Τσίπρα το δικαίωμα να μεταχθεί από την πρωτοβάθμια στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και συγκεκριμένα σε θέση Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού.
«Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα στον δημόσιο και επαγγελματικό μου βίο» τονίζει στις ίδιες δηλώσεις η Περιστέρα Μπαζιάνα, ενώ σημειώνει ακόμα «Παρακολουθώ με θλίψη και ενόχληση τόσο την καταγγελία όσο και τα σχόλια που προκαλεί. Όμως, το θέμα δεν με αφορά προσωπικά»

One thought on “Τους ενοχλεί γιατί, δεν μοιάζει με τις … άλλες !

  1. Αν ο αθλητισμός διαμορφώνει καλούς χαρακτήρες, είναι πραγματικά κρίμα, που του Μαυρωτά τον “παραμόρφωσε”. Κρίμα ακόμα μια φορά για τη δεύτερη επιλογή/κατάντια του, μιά και η πρώτη ήταν να συντροφέψει πολιτικά τον από σπου κι ως που…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *