Είστε εδώ
Home > FAQ news > Κρέτσος σε Λοβέρδο: «Δεν αρκεί η υποστήριξη στους καναλάρχες για να διατηρήσεις το στασίδι σου στις εκπομπές τους»

Κρέτσος σε Λοβέρδο: «Δεν αρκεί η υποστήριξη στους καναλάρχες για να διατηρήσεις το στασίδι σου στις εκπομπές τους»

«Ο κ. Λοβέρδος γνωρίζει καλά ότι, μετά την αδειοδότηση, δεν θα αρκεί η άνευ όρων υποστήριξη στους καναλάρχες για να διατηρήσει το “στασίδι” του στις εκπομπές. Θα χρειάζεται να εκφέρει πολιτικό λόγο ουσίας – και όχι μόνο να αναμασά περσινά ξινά σταφύλια»

Με αφορμή την ανακοίνωση νωρίτερα του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδου, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, δήλωσε:

«Ο κ. Λοβέρδος έμεινε μόνος και τελευταίος να υπερασπίζεται την αεροπειρατεία των τηλεοπτικών σταθμών. Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα διενεργηθεί άμεσα με τον ν. 4339/2015 -τον “νόμο Παππά”-, και οι υποψήφιοι καναλάρχες θα πληρώσουν τουλάχιστον τα χρήματα που η ίδια η αγορά καθόρισε, όπως άλλωστε απεδέχθη και το ΕΣΡ.

»Ο κ. Λοβέρδος γνωρίζει καλά ότι, μετά την αδειοδότηση, δεν θα αρκεί η άνευ όρων υποστήριξη στους καναλάρχες για να διατηρήσει το “στασίδι” του στις εκπομπές. Θα χρειάζεται να εκφέρει πολιτικό λόγο ουσίας – και όχι μόνο να αναμασά περσινά ξινά σταφύλια. Ως Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, τον καλούμε να ψηφίσει τις διατάξεις που αφορούν στην επαύριο της αδειοδότησης».

«Ο κ. Παππάς διασυρόμενος κατέθεσε σήμερα είκοσι τροπολογίες στο νόμο του. Το Συμβούλιο Της Επικρατείας του ακύρωσε διατάξεις, είκοσι αλλαγές κάνει ο ίδιος σήμερα ενώ είχαν προηγηθεί και άλλες. Τίποτα δεν έμεινε από το 2015. Θέλει να πάρει 250 εκατομμύρια ευρώ από αυτή την ιστορία και το ερώτημα είναι συγκεκριμένο: Χωρίς ΣΥΡΙΖΑ-Bank και χωρίς λαγό, που είχε την προηγούμενη φορά, πώς θα τα πάρει;», ανέφερε νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδ. Λοβέρδος.

Σχόλιο του the faq: ” Μόλις ο Νίκος Παππάς το πρωί ανακοίνωσε την τροπολογία που θωρακίζει τον διαγωνισμό του ΕΣΡ και δένει χειροπόδαρα την ΕΤΗΣΕΕ τους εκδότες – καναλάρχες και το καρτέλ των εθισμένων τζαμπατζήδων, ο Αντρέας Λοβέρδος έτρεξε να τ”βοηθήσει “¨με ύβρεις και ειρωνίες κατά του Υπουργού και να πάρει το μέρος τους! ” Αγαπάμε Λοβέρδο, αυτόν τον μεγάλο ακαδημαικό δάσκαλο που μας δίδαξε ήθος και σοσιαλισμό τόσα χρόνια … “

Πηγή: left.gr

Leave a Reply

Top