Είστε εδώ
Home > FAQ news > (vid) Επιδρομή “γνωστών” αγνώστων κατά του ‘Εθνους με “άρωμα” εκφοβισμού! Τραμπουκισμοί στον Μ.Σακελλαρόπουλο, τι ανέβασε η Β. Κεχαγιά!

(vid) Επιδρομή “γνωστών” αγνώστων κατά του ‘Εθνους με “άρωμα” εκφοβισμού! Τραμπουκισμοί στον Μ.Σακελλαρόπουλο, τι ανέβασε η Β. Κεχαγιά!

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν απ’ τις 6 το απόγευμα από ομάδα περίπου δέκα κουκουλοφόρων που προκάλεσε φθορές στην πρόσοψη του κτιρίου, επί της λεωφόρου Συγγρού, με πέτρες, λοστούς και μπογιές ενώ χτύπησαν και δύο δημοσιογράφους, ευτυχώς ελαφρά! Οι άγνωστοι ( βγήκαν από την μηχανοκίνητη πορεία που πήγαινε στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», για το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ) επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες. Αφού κατέβηκαν από αυτές προκάλεσαν φθορές στο κτήριο με ρόπαλα και μπογιές και επιτέθηκαν στον δημοσιογράφο Μένιο Σακελλαρόπουλο, χτυπώντας τον και ρίχνοντάς του μπογιές και σε έναν ακόμα. Η δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά με δύο tweet που ανέβασε “φωτογραφίζει” οπάδούς συγκεκριμένου συλλόγου,πίσω απο την “έφοδο” !!!

Την επίθεση καταδίκασαν με ανακοινώσεις τους ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση από αγνώστους στα γραφεία του Έθνους και της 24 Media. Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού του δημοσιογραφικού κόσμου μας βρίσκουν όλους απέναντι”, αναφέρει το κυβερνών κόμμα.

Ομοίως, η Νέα Δημοκρατία «καταδικάζει με τον απερίφραστο τρόπο την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία της “24 Media” και η εφημερίδα “Έθνος”. Αναμένουμε από τις αρχές να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους, προκειμένου οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν το ταχύτερον δυνατόν στη Δικαιοσύνη».
«Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση κουκουλοφόρων κατά των γραφείων της εφημερίδας Έθνος και των ιστοσελίδων του ομίλου 24media.

Τίποτα δεν μπορεί να εκφοβίσει την λειτουργία του Τύπου. Οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να εντοπίσουν τους δράστες» σημειώνει το ΠΑΣΟΚ σε σχετική ανακοίνωσή του.

 

 

Leave a Reply

Top