Είστε εδώ
Home > FAQ news > Το τρολάρισμα Τσίπρα στον Μητσοτάκη για το γιατί δεν θα αποκαλέσει ποτέ τον Ζάεφ με το όνομά του…

Το τρολάρισμα Τσίπρα στον Μητσοτάκη για το γιατί δεν θα αποκαλέσει ποτέ τον Ζάεφ με το όνομά του…

“Κ. Μητσοτάκη είπατε ότι δεν θα καλωσορίσετε ποτέ τον Σκοπιανό πρωθυπουργό ως Μακεδόνα. Εγώ θα τον αποκαλώ όπως λέει η Συμφωνία, Θα τον καλωσορίσω ως τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, ως τον Σλαβομακεδόνα πρωθυπουργό, γιατί κι αυτό το δικαίωμα μου δίνει η Συμφωνία.

Δεν θα τον αποκαλέσετε Μακεδόνα είπατε. Πρώτον γιατί δεν θα σας αφήνει η ακραία πτέρυγα του Άδωνι Γεωργιάδη. Δεύτερον γιατί δεν θα γίνετε ποτέ πρωθυπουργός για να τον καλωσορίσετε”!

Την απάντηση αυτη έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας κατα την ομιλία του, στον Κυριάκο Μητσοτάκη που νωριτερα είχε πει με στόμφο … “Δεν θα πω ποτέ εγώ “καλωσορίζω τον Μακεδόνα πρωθυπουργό στη χώρα”…

Και συνέχισε ο Πρωθυπουργός: “Είπατε στην κ. Μέρκελ ότι δεν θα επιτρέψετε η Βόρεια Ελλάδα να γίνει Καταλονία. Παρομοιάσατε την Βόρεια Ελλάδα με μια αυτόνομη περιφέρεια του ισπανικού κράτους; Που έχει αυτόνομο κοινοβούλιο, με διαφορετική γλώσσα και αυτοσχιστικές τάσεις; Καταλαβαίνετε πόσο εθνικά επικίνδυνη είναι αυτή η ανιστόρητη αναφορά που κάνατε; Ή θα διαψεύσετε ή θα απολογηθείτε! Κυρίως στους βορειοελλαδίτες! Κύριε Μητσοτάκη, να είστε πιο σοβαρός όταν καταπιάνεστε με εθνικά ζητήματα”.

Πηγή: newsit.gr

Leave a Reply

Top