Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Μπηχτή” Τσίπρα για τους δημοσκόπους: ” Στις ευρωεκλογές θα υποστείτε δεινή διάψευση των προσδοκιών που είχατε στήσει με όχημα ψευδείς δημοσκοπήσεις. Ψευδής η εικόνα που δημιουργούν”

“Μπηχτή” Τσίπρα για τους δημοσκόπους: ” Στις ευρωεκλογές θα υποστείτε δεινή διάψευση των προσδοκιών που είχατε στήσει με όχημα ψευδείς δημοσκοπήσεις. Ψευδής η εικόνα που δημιουργούν”

Μπορεί να απευθύνθηκε στον αρχηγο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Αλ Τσίπρας, αλλά το μηνυμα ήταν σαφές οτι ειχε και άλλους αποδέκτες. Τις περιωνυμες δημοσκοπικες εταιρείες … «Στην κάλπη των ευρωπαϊκών εκλογών θα υποστείτε μια δεινή διάψευση των προσδοκιών σας διότι όλος ο λαός θα κατανοήσει ότι το σχήμα που είχατε στήσει με ψευδείς μετρήσεις ήταν μια φενάκη που στήθηκε προκειμένου να δημιουργήσετε μια ψευδή εικόνα» είπε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής αμφισβητώντας ανοιχτά όχι μονον τις ψυχολογικές ενεσεις των επικοινωνιολόγων στον Μητσοτάκη αλλά και τις ιδιες τις δημοσκοπικές εταιρείες που κάθε φορά που διαψευδεται ένα ακόμα “αφήγημα” του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βγάζουν και δυο τρεις “μετρησεις” με ποσοστά εξωγηινα…

Προειδοποίησε δε ότι την επομένη των εκλογών η αξιωματική αντιπολίτευση θα έχει μεγάλο πρόβλημα να εξηγήσει τόσο στο κόμμα όσο και στον λαό το πώς και το γιατί διαψεύστηκαν οι προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί. «Έχετε πέσει μέσα σε όλες τις παγίδες που έχετε στήσει» τόνισε με νόημα.

Με πληροφορίες από Documentonews.gr

Leave a Reply

Top