Είστε εδώ
Home > FAQ news > Το “κωλοδάχτυλο” της Βίκυς…- Αποφυλακίστηκε η Σταμάτη

Το “κωλοδάχτυλο” της Βίκυς…- Αποφυλακίστηκε η Σταμάτη

Την πόρτα της εξόδου των γυναικείων φυλακών Ελαιώνα Θηβών πέρασε πέντε μέρες μετά τη φυλάκισή της η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, δίνοντάς μας να καταλάβουμε τι εννοούσε με τη χειρονομία που έκανε πριν μερικές ημέρες έξω από το σπίτι της προς τους δημοσιογράφους.

Η Βίκυ Σταμάτη αφέθηκε ελεύθερη λίγο πριν τις 16:00 της Δευτέρας και αποχώρησε από την κεντρική είσοδο των φυλακών με ταξί που την περίμενε για να την μεταφέρει σπίτι της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Φραγκίσκο Ραγκούση, η Βίκυ Σταμάτη αποφυλακίστηκε καθώς είχε εκτίσει μέρος της ποινής της στην οποία συνυπολογίστηκαν και οι μέρες κράτησής της στο Δρομοκαΐτειο, που σύμφωνα με τον νόμο κάθε ημέρα μετρά για δύο. Ως εκ τούτου, με βάση και τον νόμο Παρασκευόπουλου η κατηγορούμενη αιτήθηκε και τελικά έγινε δεκτό το αίτημα για την αποφυλάκισή της, όπως είπε ο δικηγόρος της.

Λίγη ώρα μετά τη Σταμάτη αποφυλακίστηκε και η Αρετή Τσοχατζοπούλου από τη φυλακή του Ελαιώνα Θηβών, όπου είχε μεταχθεί μετά την καταδίκη της, λόγω του ότι είχε εκτίσει – κατά το νόμο – το μεγαλύτερο μέρος της ποινής της.

Πηγή: altsantiri.gr

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top