Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Τη “μούγγα” που επιβάλει η ΝΔ ανέδειξε ο Κύρτσος: “Πώς πάει o ΣΥΡΙΖΑ να επιβάλει μία άποψη για το πόθεν έσχες Μητσοτάκη τη στιγμή που δεν μπορεί να την υποστηρίξει επικοινωνιακά;” (vid)

Τη “μούγγα” που επιβάλει η ΝΔ ανέδειξε ο Κύρτσος: “Πώς πάει o ΣΥΡΙΖΑ να επιβάλει μία άποψη για το πόθεν έσχες Μητσοτάκη τη στιγμή που δεν μπορεί να την υποστηρίξει επικοινωνιακά;” (vid)

Για το θέμα με το ψευδές πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του κλήθηκε να μιλήσει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος, καλεσμένος στην εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη στο Kontra το βράδυ της Πέμπτης.

Και μπορεί να υποστήριξε την άποψη της κυβέρνησης ότι “έχουν δοθεί επαρκείς εξηγήσεις” για τις αποκαλύψεις που έκανε το documento, ωστόσο ο ευρωβουλευτής της ΝΔ ομολόγησε, εμμέσως, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δυσκολεύεται να κάνει την άποψή του να ακουστεί αφού πολύ απλά δεν διαθέτει…επικοινωνιακή κυριαρχία. Όπως η κυβέρνηση προφανώς εννοούσε ο Γ.Κύρτσος, αν και δεν το είπε, τηρώντας τα προσχήματα…

Συγκεκριμένα είπε ότι “δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένει τόσο πολύ ο ΣΥΡΙΖΑ στο συγκεκριμένο ζήτημα. Εντάξει, μπορεί να υπάρχει και θέμα διαδικασίας. Έχουμε την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ επί διαδικαστικά ή ουσιαστικά και έχουμε και την άποψη της κυβέρνησης. Θέλω να πω, ότι εγώ διακρίνω μία πολιτική αμηχανία εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή, προσπαθεί τώρα να κατασκευάσει μία εικόνα με το ζόρι που δεν έχει και τις προϋποθέσεις την κατασκευάσει“.

“Όταν λέτε τις προϋποθέσεις τι εννοείται; Ότι δεν έχει τα μέσα ο ΣΥΡΙΖΑ ή ότι δεν υπάρχει φωτιά;” ρώτησε η Ν.Γιάμαλη για να λάβει την ακόλουθη απάντηση:

Επικοινωνιακά δεν είναι κυρίαρχος ο ΣΥΡΙΖΑ, χρειάζεται και η επικοινωνία, γιατί όταν δίνεις μία μάχη παρατάσσεις το στρατό σου. Η “Αυγή”, δηλαδή, θα έπρεπε να πουλάει 90.000 φύλλα και πουλάει 900. Επομένως πως θα επιβάλεις μία άποψη τη στιγμή που δεν μπορείς να την υποστηρίξεις επικοινωνιακά; Δεν βλέπω να περνάει αυτό που λέει. Σαν δημοσιογράφος και σαν πολιτικός δεν θεωρώ ότι αυτά που περιγράφει αγγίζουν τον μέσο πολίτη”.

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

twelve − 7 =

Top