Είστε εδώ
Home > FAQ media > Τα ιδιωτικά ταλαιπωρούν τον κόσμο με τα τούρκικα προγράμματα την ώρα που η “στοχοποιημένη” ΕΡΤ δίνει ρεσιτάλ άμεσης αντίδρασης με μπαράζ έκτακτων δελτίων ειδήσεων για τα κρίσιμα γεγονότα στον πλανήτη!

Τα ιδιωτικά ταλαιπωρούν τον κόσμο με τα τούρκικα προγράμματα την ώρα που η “στοχοποιημένη” ΕΡΤ δίνει ρεσιτάλ άμεσης αντίδρασης με μπαράζ έκτακτων δελτίων ειδήσεων για τα κρίσιμα γεγονότα στον πλανήτη!

Με όλες τις εγγενείς παθογένειες που κουβαλάει από το παρελθόν και τη μεγάλη ζημιά που της επέφερε το “μαύρο” της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, αλλά και τη συνεχιζόμενη “στοχοποιηση” από τους εχθρούς, αλλά και τα φαινόμενα … “φθόνου” από υποτιθέμενους “φίλους”, η ΕΡΤ, όλοι οι εργαζόμενοί, και κυρίως ο ενημερωτικός τομέας της ΕΡΤ1, εξακολουθούν να κλείνουν τ΄αυτιά και να δείχνουν πως διαθέτουν αντανακλαστικά μεγάλου σύγχρονου ευρωπαικου δικτύου ενημέρωσης, ιδιαίτερα στα κρίσιμα γεγονότα. Σχεδόν άμεσα, με έκτακτα δελτία ειδήσεων μεταδόθηκε η ανακοίνωση του Πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ πως πρόκειται να χτυπήσει τους ρωσικούς πυραύλους στη Συρία καθώς και η είδηση για το πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα με τη συντριβή του στρατιωτικού αεροσκάφους στην Αλγερία.

Πηγή: typologies.gr

Leave a Reply

Top