Είστε εδώ
Home > FAQ media > Απίστευτα νούμερα τηλεθέασης για το δελτίο της Αμαλίας Κάτζου στο “Ε” μεγαλοβδομαδιάτικα! Εδραιώνεται με fast track διαδικασίες στο κλαμπ των “ισχυρών”!

Απίστευτα νούμερα τηλεθέασης για το δελτίο της Αμαλίας Κάτζου στο “Ε” μεγαλοβδομαδιάτικα! Εδραιώνεται με fast track διαδικασίες στο κλαμπ των “ισχυρών”!

Σάρωσε, την ώρα που τα αστικά κέντρα άδειαζαν, το δελτίο που παρουσιάζει η Αμαλία Κάτζου στο Epsilon και μάλιστα με νούμερα που το κατατάσσουν πλέον στο “κλάμπ των ισχυρών” στην ενημερωτική ζώνη! Συγκεντρώνοντας υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης (ΜΟ) σχεδόν και τις πέντε ημέρες από τον ΜΟ του καναλιού, καθώς και τον μεγαλύτερο αριθμό τηλεθεατών σχεδόν από όλα τα προγράμματα εκείνες τις μερες, αλλά και από πολλά του ανταγωνισμού, εδραιώνεται πλέον στα τοπ του ενημερωτικού τομέα στην ιδιωτική τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, την Μεγάλη Πέμπτη στις 5/4, όταν και ξεκίνησε να παρουσιάζει το δελτίο του Live News η Αμαλία Κάτζου , χτύπησε ΜΟ “10άρι” , ενώ έφτασε και το 11,7 … στα υψηλά (231 χιλιάδες νοικοκυριά)! Την ιδια μερα ο ΜΟ του Epsilon ήταν … 6,7 !
Την Μ Παρασκευή 6/4 με τον Επιτάφιο και την κλιμακούμενη έξοδο των εκδρομέων, έπιασε ΜΟ “8,3”, με 10,4 υψηλό (204 χιλιαδες), ενώ το κανάλι είχε ΜΟ … 5,3!
Το Μ Σάββατο 7/4 με τον κόσμο πλέον να εχει φτασει στους προορισμούς του και να μετρα αντιστροφα για την Ανασταση και το αναστάσιμο δείπνο, το Live News με την Αμαλία Κάτζου είχε υψηλό στο 8,5 και ενώ το Epsilon είχε ΜΟ εκείνη την μέρα … 5,7!
Την Κυριακή του Πάσχα 8/4 με τον οβελία … το δελτίο χτύπησε ΜΟ “7,4”…με υψηλό στο 8,6 και τη Δευτέρα του Πάσχα  9/4, με την μεγάλη επιστροφή να ειναι σε εξέλιξη το δελτίο με την Αμαλία Κάτζου έπιασε ΜΟ “11,6” …ενώ χτύπησε και 14,4 (280 χιλιαδες νοικοκυριά), την ώρα που  το καναλι ειχε ΜΟ ημερας 8 …

Leave a Reply

Top