Είστε εδώ
Home > FAQ news > ΣΥΡΙΖΑ: Ο Άδωνις ξεπερνάει και τα δικά του όρια φαιδρότητας – Εγκαλεί την ΕΕ για μεροληψία υπέρ του Τσίπρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Άδωνις ξεπερνάει και τα δικά του όρια φαιδρότητας – Εγκαλεί την ΕΕ για μεροληψία υπέρ του Τσίπρα

Ανακοίνωση με αφορμή τις δηλώσεις της προσωπικής επιλογής του Κυριάκου για την Αντιπροεδρία της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρει:

«Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, κ. Α. Γεωργιάδης ξεπερνά, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τα δικά του όρια της φαιδρότητας. Με τις δηλώσεις του στο γερμανικό περιοδικό Focus, φέρεται να εγκαλεί το σύνολο της Ε.Ε., ότι δήθεν παραβιάζει κανόνες προς όφελος του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα. Δεν διστάζει, δηλαδή, να ζητά μια σκληρότερη στάση της ΕΕ απέναντι στην χώρα…

Αλλά και οι φερόμενες δηλώσεις του σχετικά με την μεταρρύθμιση της Πρωτοβάθμας Φροντίδας Υγείας είναι αποκαλυπτικές για την άποψη της ΝΔ για την Δημόσια Υγεία, η οποία δεν είναι κοινωνικό δικαίωμα, στο οποίο όλοι οι πολίτες θα πρέπει να έχουν πρόσβαση, αλλά εμπόρευμα, η αγορά του οποίου θα πρέπει να απελευθερωθεί. Φαίνεται ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ άφησε τις τηλεπωλήσεις, για να αφοσιωθεί με όλες του τις δυνάμεις στο έργο του ατζέντη επιχειρηματικών συμφερόντων».

Συγκεκριμένα, το γερμανικό περιοδικό FOCUS σε άρθρο υπό τον τίτλο: «Ελληνική κρίση – Έκκληση στην Ευρώπη» γράφει, επικαλούμενο δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ότι σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η Ευρώπη είναι συνυπεύθυνη για την αδύναμη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

«Η ΕΕ παραβίασε κανόνες» προς όφελος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα «σε κρίσιμες περιπτώσεις και τον άφησε να κάνει ό,τι θέλει», δηλώνει ο αντιπρόεδρος του κόμματος και πρώην υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρει το άρθρο του γερμανικού περιοδικού.

Πηγή: koutipandoras.gr, left.gr

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top