Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Περίεργη” ερώτηση Αλιβιζάτου σε Γεννηματά-Ανδρουλάκη για διαρροή λίστας ψηφοφόρων σε εισπρακτική εταιρεία

“Περίεργη” ερώτηση Αλιβιζάτου σε Γεννηματά-Ανδρουλάκη για διαρροή λίστας ψηφοφόρων σε εισπρακτική εταιρεία

Υπάρχουν συγκοινωνούντα δοχεία ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και εισπρακτική εταιρεία; Αυτό φαίνεται να “φωτογραφίζει” επιστολή που φέρεται να έστειλε ο Νίκος Αλιβιζάτος στη Φώφη Γεννηματά και το Νίκο Ανδρουλάκη. 

Σύμφωνα με το Βηματοδότη, η επιστολή περιλαμβάνει καταγγελίες για διαρροή λιστών με τα στοιχεία και τους αριθμούς τηλεφώνων ψηφοφόρων που συμμετείχαν στις εκλογές για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς σε εισπρακτική εταιρεία.

Συγκεκριμένα, την παραμονή των εκλογών του δεύτερου γύρου, ο κ. Αλιβιζάτος «έγινε αποδέκτης διαμαρτυρίας από ψηφοφόρους που του κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν ευγενικές παρενοχλήσεις (το λέει, όπως βλέπετε με κομψό τρόπο) για να ψηφίσουν την κυρία Γεννηματά και τον κ. Ανδρουλάκη και απορούσαν πού βρήκαν τα τηλέφωνά τους».

«Έδωσαν μάλιστα και τον αριθμό του τηλεφώνου που τους παρενοχλούσε και το οποίο όπως διαπίστωσε ο καθηγητής ανήκε σε εταιρεία που ειδικεύεται στην αναζήτηση κακοπληρωτών!», αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα του «Βήματος».

«Σε τι συμπέρασμα κατέληξε; Ότι σε ορισμένα τμήματα εκπρόσωποι των υποψηφίων έσπευσαν να φωτογραφήσουν με το κινητό τους τις καταστάσεις των ψηφοφόρων, προφανώς για να εξασφαλίσουν κατάλογο ψηφοφόρων. Ο κ. Αλιβιζάτος χαρακτηρίζει τη διαρροή αθέμιτη και ξεκαθαρίζει ότι ο κατάλογος με στοιχεία επικοινωνίας των εκλογέων της 12 Νοεμβρίου που δήλωσαν ότι επιθυμούν να μετάσχουν στην ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα θα δοθούν από τον ίδιο σε πρόσωπο που θα του υποδείξει η κυρία Γεννηματά», καταλήγει ο Βηματοδότης.

Πηγή: Βηματοδότης, altsantiri.gr

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top