Είστε εδώ
Home > FAQ media > Στο Μουντιάλ η ΕΡΤ βάζει (κυριολεκτικά) το θεατή στο παιχνίδι! Παππάς: “Η δημόσια τηλεόραση διαψεύδει ξανά όσους λένε ότι πρέπει να είναι στο περιθώριο” (vid)

Στο Μουντιάλ η ΕΡΤ βάζει (κυριολεκτικά) το θεατή στο παιχνίδι! Παππάς: “Η δημόσια τηλεόραση διαψεύδει ξανά όσους λένε ότι πρέπει να είναι στο περιθώριο” (vid)

Σε πείσμα όλων εκείνων που έλεγαν και λένε ότι πρέπει να είναι η Δημόσια Τηλεόραση στο περιθώριο. Η ΕΡΤ τους διαψεύδει ακόμη μία φορά” δήλωσε ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ Νίκος Παππάς στην παρουσίαση των καινοτόμων εφαρμογών, υβριδικής και εικονικής πραγματικότητας, που θα χρησιμοποιήσει η ΕΡΤ για τις μεταδόσεις του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Την παρουσίαση άνοιξε ο ΓΓ Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος λέγοντας “έχουν ειπωθεί πολλά για το ποια ΕΡΤ θέλουμε. Κι όλοι έχουμε άποψη επ΄ αυτού. Αυτό πάντως που θα δούμε σήμερα, είναι ένα δείγμα για το ποια δημόσια τηλεόραση επιδιώκουμε….

«Είμαστε ευρηματικός λαός αλλά στον τομέα της υλοποίησης πάσχουμε» πρόσθεσε ο Λ. Κρέτσος, τονίζοντας ότι η ΕΡΤ «ανοίγει τον δρόμο του μέλλοντος, προσεγγίζει νέους ανθρώπους που ζητούν διαδραστικές υπηρεσίες…». Δεν ξέχασε πάντως, να επισημάνει και τις ολιγωρίες στην ΕΡΤ, σημειώνοντας ότι έχει μείνει πίσω στη μυθοπλασία: και σε αυτόν τον τομέα, η δημόσια τηλεόραση οφείλει να παίξει.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2018 ξεκινά στις 14 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουλίου με την ΕΡΤ να μεταδίδει και τις 64 αναμετρήσεις απευθείας. Και με ERT VR θα προσφέρει στους χρήστες υπολογιστών, τάμπλετ, κινητών αλλά και μέσω της υβριδικής τηλεόρασης, μια σειρά από δυνατότητες.

Ο τηλεθεατής θα μπορεί να επιλέγει μέσα από πέντε κάμερες, το πώς θα δει απευθείας κάθε ματς και μέσα από 12 τα highlights των αγώνων ή τις αναμετρήσεις σε video on demand. Θα μπορεί να επιλέξει θέαση 180 ή 360 μοιρών, να περιηγηθεί στα γήπεδα, να αναζητήσει στατιστικά ανά πάσα στιγμή, να δει συνθέσεις και λεπτομέρειες για παίκτες, μέχρι και εικόνες και πληροφορίες για την πόλη που διεξάγεται το ματς.

πηγή: efsyn.gr

Leave a Reply

Top