Είστε εδώ
Home > FAQ news > Στη φιλόξενη συχνότητα του ΣΚΑΙ ο Αυγενάκης παραδέχτηκε ότι έχει μιλήσει με ποινικό

Στη φιλόξενη συχνότητα του ΣΚΑΙ ο Αυγενάκης παραδέχτηκε ότι έχει μιλήσει με ποινικό

Παραδέχτηκε τελικά ότι μιλούσε με ποινικούς ο Λευτέρης Αυγενάκης, φιλοξενούμενος του Άρη Πορτοσάλτε και του Μπάμπη Παπαδημητρίου, ξεχνώντας ότι η πρώτη του αντίδραση στις αποκαλύψεις του Documento ήταν να υποστηρίξει ότι δεν γνωρίζει τίποτα και να στείλει εξώδικο.

Ειδικά ο Μπάμπης Παπαδημητρίου παραδέχεται ότι δεν γνωρίζει το θέμα για το οποίο κάνει ερωτήσεις στον Αυγενάκη, αφού όπως αναφέρει σε άλλο σημείο δεν τον νοιάζει τι έχει αποκαλυφθεί αλλά το γεγονός ότι οι συνομιλίες δόθηκαν στην εφημερίδα Documento από την ΕΥΠ.

Σε ερώτηση των δυο δημοσιογράφων που εμφανίζονται να μην έχουν καταλάβει για ποιο λόγο κατηγορείται ο Αυγενάκης, ο γραμματέας της ΝΔ λέει: «με κατηγορούν για μια συνομιλία δευτερολέπτων με κάποιον κύριο που φαίνεται να έχει εμπλακεί σε κάποια ζητήματα που εξετάζει η δικαιοσύνη» για τα οποία ζητήματα ο κ Αυγενάκης ακόμα δεν έχει ενδιαφερθεί να μάθει.

«Είναι βέβαιο ότι δεν γνώριζα, αλλά και σήμερα δεν γνωρίζω, αν και με ποιο τρόπο εμπλέκεται με τη Δικαιοσύνη, αν έχει καταδικαστεί ή όχι για παράνομες πράξεις» λέει στην συνέντευξη του.

Σύμφωνα, βέβαια με το koutipandoras.gr, ο Αυγενάκης με τον ίδιο “κύριο” εμφανίζεται να έχει και άλλες συνομιλίες αλλά και μηνύματα τα οποία ανταλλάσσει τόσο ο ίδιος όσο και ο προσωπικός του φρουρός, Νίκος Μανώλης, τον οποίο τελικά απέλυσε μετά το δημοσίευμα του Documento.

Αναφέρεται ακόμα ότι ο προσωπικός φρουρός του Αυγενάκη εμφανίζεται στις συνομιλίες να κάνει τον ενδιάμεσο στα ρουσφέτια και να διαβεβαιώνει τον Μπαμπάμτση ότι ο βουλευτής θα τον βοηθήσει γιατί έχει μεγάλη δύναμη και γνωρίζει ότι βοήθησε και έναν από τους απαγωγείς του Παναγόπουλου.

Πηγή:  koutipandoras.gr

Leave a Reply

Top