Είστε εδώ
Home > FAQ news > Στα κανάλια τηλεφωνεί ο Κυριάκος: “Κόψτε” την ομιλία Τσίπρα για τη Siemens

Στα κανάλια τηλεφωνεί ο Κυριάκος: “Κόψτε” την ομιλία Τσίπρα για τη Siemens

Σε «πανικό» φαίνεται πως βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το σημερινό κάζο του στη Βουλή κόντρα στον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος της ΝΔ φέρεται μάλιστα να τηλεφωνεί ο ίδιος στα κανάλια για να μην παίξουν συγκεκριμένα αποσπάσματα της ομιλίας του πρωθυπουργού για τα «δωράκια» της Siemens.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr, μετά από την επικοινωνιακή ήττα της ΝΔ από την κυβέρνηση στη Βουλή σήμερα, επικρατεί πανικός και προβληματισμός στις τάξεις της γαλάζιας παράταξης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μια αρκετά κακή παρουσία στη Βουλή και «συνετρίβη» επικοινωνιακά από τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ δεν απάντησε καν για τις αποκαλύψεις του Documento για τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας άσκησε δριμεία κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη και φυσικά αναφέρθηκε στα «δωράκια» της Siemens. Μια από τις «ατάκες» του πρωθυπουργού που άφησε χωρίς αντίδραση τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν η εξής: «Η ανομία κύριε Μητσοτάκη πίνει καφέ στο σαλόνι σας με καφετέρια Siemens».

Έτσι λοιπόν, ο αρχηγός της ΝΔ φέρεται πως άρχισε ο ίδιος τα τηλεφωνήματα στα κανάλια για να περιορίσει όσο μπορεί τα όσα ειπώθηκαν για εκείνον και της Siemens.

Αναμένεται φυσικά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η στάση που πρόκειται να τηρήσουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Πηγή: koutipandoras.gr

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top