Είστε εδώ
Home > FAQ news > Σκοπούλη στην Εξεταστική: Παρακράτος το ΚΕΕΛΠΝΟ – Για να το ψάξει κάποιος έπρεπε να έxει δικό του “σπιούνο”

Σκοπούλη στην Εξεταστική: Παρακράτος το ΚΕΕΛΠΝΟ – Για να το ψάξει κάποιος έπρεπε να έxει δικό του “σπιούνο”

“Σε καιρό γρίπης έκαναν προσλήψεις νευροχειρουργών” δήλωσε στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία η πρώην υφυπουργός υγείας Φωτεινή Σκοπούλη, συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις για το “πάρτι” που είχε στηθεί στο χώρο της υγείας και στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Όπως είπε είναι η πρώτη φορά από το 1992 που ιδρύθηκε το ΚΕΕΛΠΝΟ που κυβέρνηση ασχολείται με τα όσα συνέβαιναν στο χώρο της υγείας και με τον “καρκίνο” που λέγεται ΚΕΕΛΠΝΟ.

Μεταξύ άλλων είπε ότι σε καιρό “ανέχειας”, προσπάθησε να γίνει διαγωνισμός για σύριγγες που θα χρησιμοποιούσαν οργανισμοί όπως το ΚΕΕΛΠΝΟ και ο ΟΚΑΝΑ και παρόλα αυτά “ήταν ανένδοτοι, ο κάθε Οργανισμός είχε το δικό του προμηθευτή”.

Είπε ακόμα ότι τα όσα συνέβαιναν με το ΚΕΕΛΠΝΟ και τη διοίκηση του Υπουργείου Υγείας μοιάζουν με το παιδάκι που του λέει η μαμά του όχι αλλά πηγαίνει στο μπαμπά και του κάνει το χατήρι. Η ίδια, όπως είπε, είχε ζητήσει να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι για τα όσα έβλεπε, χωρίς όμως να προχωρούν αυτοί.

Όπως είπε χαρακτηριστικά το “ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν παρακράτος” και  “για να ψάξει κάποιος το ΚΕΕΛΠΝΟ έπρεπε να έχει το δικό του σπιούνο μέσα”.

Η κατάθεσή της συνεχίζεται:

Leave a Reply

Top